83 strony: « < 72 73 74 75 76 77 78 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Malowańce. Nie wiem, czemu zrobiłam takie cząstkowe zdjęcia. Jakoś tak mi wyszło ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I nowy Rojkowy model, który nawet mnie się podoba ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na usta ciśnie się tylko? piękne.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super-ekstra ten model! Praktyczny i ładny, podoba mi się
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję Wam ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
W imieniu Rojkowej szefowej przedstawiam kolejne nowości z malowanych torbuf:
następny magnoliowy komplet, plecaczek z bambusami i nerki z motywami kenijskimi. Było jeszcze parę innych rzeczy, ale z powodu ograniczenia do pięciu obrazków - wybrałem te najciekawsze. Działamy cały czas! ![]() ![]() Ostatnio tak dużo się dzieje, że brak czasu nam obojgu na buszowanie po forum. Ale tęskno mi za całą ekipą... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
mata się poprawić cholery jedne !!!!!!!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
He he ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Dzisiaj mam ciutkę luzu, to próbuję dogonić forum, a działo się tu, jak widzę, spoooro! ![]() Zastałem ok. 30 stron nieczytanych postów ![]() ![]() Na co dzień więcej czasu spędzam na FB w poszukiwaniu zleceń, bo tam jest sporo grup tematycznych z mojej branży i ogłoszeń sporo. Ot, taki już los chałturnika... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest odczuć Waszą nieobecność.
|
83 strony: « < 72 73 74 75 76 77 78 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.