83 strony: « < 67 68 69 70 71 72 73 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Mmstycha, zwolnij tempo.
Niteczka, ja też z tych stresujăcych się..tylko, że teraz stres zajadammi opròcz włosòw traconych garściami to oponek coraz więcej Asiu, no oby rolnicy byli ruchliwsi niż muzycy! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj Aniu, skarbnica ze mnie słaba, wiele rzeczy robię "na czuja", no ale jak pytasz, to odpowiem Ci tak, jak uważam: podgumowana cordura ![]() ![]() ![]() Iwi, ja wierzę w tych naszych rolników, baaardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
myślę, że spokojnie. Ja wcześniej szyłam na zwykłej i było okej ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to trzymam kciuki za rolników, oni też słuchają muzyki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Teraz to już zwalniam Iwi ![]() ![]() ![]() A co do rolników, to w naszej okolicy już prawie wymarły gatunek, a niby na wsi mieszkam ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja Wam coś powiem - człowiek uczy się na błędach ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o stresy, to u mnie kurcze zupełnie odwrotnie, nic nie przełknę. Mogę wtedy cały dzień nic nie jeść. Już bym chyba wolała jeść wtedy więcej... --- Ostatnio edytowane 2015-06-16 12:51:04 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Właściwie gdy się tak zastanowić głębiej, to wychodzi na to, że rolnicy mogą się zainteresować równie dobrze motywami muzycznymi, kwiatkami, ptaszkami, jak i torbami, czy nerkami bez żadnego wskazania na kierunek zainteresowań. Oni po prostu postrzegają rzeczy bardziej pod kątem praktycznym, bo na rozwijanie zainteresowań zwyczajnie nie mają czasu. Wciąż mają za dużo na głowie. Jeśli już coś zwróci ich uwagę poza praktycznymi możliwościami, to chęć posiadania czegoś innego, niż mają pozostali.
A jeśli rolnicy też nie dopiszą - zawsze masz przecież sklepik w Koźlu! No nie? ![]() Poza tym na takie targi przyjedzie mnóstwo nowoczesnych rolników, bardziej zajętych businessem, niż uprawą ziemi samą w sobie. I nigdy nie wiadomo, co się któremu akurat może spodobać... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To Wam zdradze w tajemnicy (na forum publicznym, hehe), że prawdopodobnie będzie nstępny sklepik, w Katowicach tym razem ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No tylko gratulowac, Asiu!!!
Asiu, no ja nie wierzę, że nikt nie kupi toreb muzycznych..no nie wierzę i tyle! Rolnik to też człowiek i lubi otaczać się ładnymi rzeczami...ale muszą być też przydatne. Mmstycha, weź mi nawet nie mòw! Jak widzé, jak ludzie oddalają się od ziemi, która na dodatek nie jest doceniania przez rządy itd to mi się nòż w kieszeni otwiera. Ci cholerni politycy, jak nikt nie będzie już nic w ziemi produkował mam nadzieję, że sami siebie zjedzą. |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Czyli po trochu powstaje ogólnokrajowa sieć... ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
83 strony: « < 67 68 69 70 71 72 73 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.