Świeżynek
![]() |
|
Intrygująca jest też maszyna Juki HZL-35Z. Ma to samo co Elna 2800, a szerokość ściegu aż 6,5 mm. A cena dużo niższa, więc o co chodzi? Może stopki jakieś specjalne trzeba kupić? Już nic nie wiem... Może taką maszynę ktoś ma?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jasik elna 2800 ma wszystko to co opisujesz u mnie cena tej elny to 791zł to chyba mysle dobra cena za maszyne z 3letnia gwarancją
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Czy to jest cena brutto?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak 791zł to cena dla klienta juz ostateczna nie podlega negocjacji. Jest możliwość wysyłki kurierem koszt pokrywa klient
--- Ostatnio edytowane 2011-12-15 13:15:23 przez pavel --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nowe modele ELNA 320 i 340 odpowiedniki ELNA 2600 i 2800 już w sprzedaży
http://www.elna.com/pl-pl/model_sewing_elna-2600.php Możliwość wysyłki kurierem koszt w granicach 30-40zł |
|
Świeżynek
![]() |
|
witam!
Właśnie dzisiaj po długich namysłach kupiłam Elnę 320 ex i powiem Wam, że ta maszyna szyje jak marzenie!! Wcześniej miałam Singera Simple 3232 i już wiem jaki to był słaby sprzęt. Plastik i zero funkcjonalności nie wspominając już o funkcji szycia dziurki w jednym kroku która była tragiczna. Elna jest cichutka, szybka, stabilna, solidna poprostu szyje jak marzenie! Polecam Kupiłam chyba najlepiej jak można było bo za 800zł z dodatkowym wyposażeniem - 5 stopek, igły i 10 szpulek! Polecam sklep Techmasz z Białegostoku |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.