Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Manuskrypt1 nie wiem jak to jest tak naprawdę, ale jak masz nietypowy rozmiar to spróbuj u producenta , albo w hurtowni zamówić żeby Ci sprowadzili buty. Mam klienta dość nietypowego i on niestety wszystko ma na zamówienie, jak była u mnie jego mama i tak pytałam no a jakie buty on nosi ? to mówiła że ma rozmiar 52, że jak udało im się dostać 50 kiedyś to byli szczęśliwi, ale palce pokurczone go bolały, jadą do hurtownika i on zamawia u producenta taki fason i taki rozmiar. Facet ma 214 cm wzrostu ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Manuskrypcioe jeśli masz problem z zakupem butów (w sumie to się nie dziwię, 35 to naprawdę maleństwa) to tak jak radzi Magda - spróbuj buty na zamówienie. Mogę Ci polecić firmę u której zamawiałam buty na ślub, szyte na miarę. To są taneczne ale zmieniając podeszwę mogą być także do użytku codziennego. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Gapciu pochwal się w jakim mieście mieszkasz - zaintrygowało mnie te 11 km od Łazisk
![]() Może sąsiadkami jesteśmy ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kurcze Gapciu to my też jesteśmy sąsiadkami. No czekajcie 11 km od Łazisk to Woszczyce albo Katowice ?! Mikołów za blisko. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moniko, jeżeli mieszkasz w okolicach Lichenia, to mam rzut beretem do Ciebie. Samego Lichenia, mam niecałe 100 km, chyba 80 coś ![]() To Ty dobrze beretem rzucasz, hi, hi. Madzia, posmiałam sie z tego Guliwera. Matko Boska, jak ja będę miałą męża koło 2m, to ile będą miały nasze dzieci...??? A ja mam numer buta 40, ale dość szczupłe nogi i nie mogę sobie kupić kozaków, bo wszystkie cholewki w tym rozmiarze są dla osób, które raczej nóg szczupłych nie mają. Odstają mi na łydce. MY tu wszystkie jakieś z problemami... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Moniko a ja znowu nie mogę sobie kupić kozaków bo mam bardzo masywne łydki przy rozmiarze stopy 39.
Moja koleżanka ma ok. 185 cm wzrostu i jej mąż jest o kilka cm wyższy od niej (na ślub mogła założyć buty na małym obcasie. Pół roku temu urodziła synka i w tej chwili Kubuś jest niewiele mniejszy niż roczne dziecko (wagowo też - a grubaskiem nie jest) tzn. z tego co mówili to porównywali go z roczną córką koleżanki, a dziewczynki pewnie drobniejsze troche są. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a tam, z problemami, ale wyjątkowe, nieszablonowe!
a co do nr buta, noszę 41, co do zakupu nowych butów, to nie będę komentować ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najmniejsza to jestem ja
![]() Wzrost 151 cm, waga 43 kg, numer buta 33! Nic, absolutnie nic na mnie nie pasuje, no może oprócz bluzek, chociaż w nich też często dekolt jest za duży i muszę kombinować. Buty na wiosnę i lato najczęściej kupuję przez internet, marka Żurek lub Ryłko ma taka rozmiarówkę. Na zimę jest łatwiej, w zakrytych butach rozmiaru 35 nie widać, że są za duże ![]() A mieszkam we Wrocławiu z mężem, który ma ponad 180 cm i jest dobrze zdbudowany - taki mój ochroniarz ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Joasia, Ty to masz fajnie, jak ja bym chciała czuć się malutka i krucha przy mężczyźnie...ah, rozmarzyłam się!!!!!Ale jak widać, czy człowiek niski czy wysoki to problemy podobne. Bo wszystko jest szyte i robione dla tych ,,wymiarowych".
To prawda Pajesia, my tu wyjątkowe jesteśmy, a nie problemowe. Tak trzeba do siebie mówić. --- Ostatnio edytowane 2011-04-22 16:32:30 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Oj wczoraj weszłam na ten watek i sie posmiałam, nie miałam juz jednak sił zeby cos wpisac. dziś powtorka z rozrywki ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.