Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Być może masz rację, ale brzuch zawsze był moją zmorą. Ale kiedy moja własna mama pyta się, czy nie jestem w ciąży, bo mam taki dziwnie wydatny brzuch, to chyba faktycznie jest duży
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja to znowu nie lubię, jak mnie ktoś z tyłu ogląda.
Freud by coś na ten temat na pewno powiedział... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No świetny wątek, to ja też dorzucę swoje 5groszy.Przy swoich 164cm wzrostu ważę 50kg, but 37, rozmiar sklepowy idealny36, mąż wysoki więc na obcasy mogę sobie pozwolić, istny ideał, tak.....tylko że w sklepie to ja mogę sobie kupić co najwyżej bluzkę albo kurtkę lub płaszcz, dlaczego? a no dlatego że mam lewostronną skoliozę kręgosłupa, a co za tym idzie to to, że jedna noga jest dłuższa o 3cm, i wogule nie posiadam jednego biodra za to drugie jest przesadnie uwydatnione. Obcasów zbyt wysokich też się nie da nosić bo kręgosłup boli jak diabli.Na szczęście opanowałam do perfekcji kamuflaż tych mankamentów i wcale mi one już nie przeszkadzają, a może to już wiek i człowiek inaczej myśli. Ja jestem z południowo-wschodniej Polski, z woj.podkarpackiego. Aha.. i jak to ładnie powiedziała Pajesia wolę myśleć o sobie że jestem wyjątkowa a nie upośledzona.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaki z tego wniosek? Nie ma ludzi idealnych. Trzeba sobie to powtarzać głosno i wyraźnie, zwłaszcza teraz - w dobie photoshopów.
A tak na marginiesie -też mam skoliozę piersiową i wiem, co to znaczy. Miałam 14 lat kiedy zaczęłam szybko rosnąć i w niecały rok urosłam do tego wzrostu, który mam teraz. A że sie garbiłam, to tak mi zostało. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oj mniej niż 11 km
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja też wyskoczyłam w pewnym wieku do góry, tak że moja skóra nie przeżyła tego w całości
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Gapciu - pewnie, że sąsiadki z tej samej wsi
![]() też mieszkam w Mikołowie ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
o masz Ci los