Administrator
![]() |
|
Gapa a ja spod Orzesza więc też bliska sąsiadka. Nie tak bliska jak Xanti no ale z regionu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ooo... nie pisz że Orzesze-Gardawice- czy jakoś tak
![]() Ja często dosyć przejeżdżam tamtędy- bo do teściów jadę- nawet teraz w sobotę, urodziny teścia się szykują ![]() A mieszkania faktycznie drożyzna... oj drożyzna... my na razie mieszkamy w kawalerce więc ciasno i "niewłasno" (mieszkanie jeszcze na teściów jest) więc nie jest tak źle... ale z czasem jak się nam metraż powiększy oj to trzeba będzie albo trzymać się za kieszeń, albo znaleźć dodatkowe źródła, albo wyprowadzić się ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
no nie mówi, naprzeciwko naszego domu budują się 2 domy :> Ale to siostry i obie znam od dobrych kilkunastu lat ![]() ![]()
No to super, kurcze niesamowite jak ten świat jest mały ![]()
Myśmy się nie chcieli pakować w kawalerkę tylko jak już - kupić przynajmniej to M3. No ale wyszło inaczej i oboje jesteśmy zadowoleni. Ważne, ze mieszkacie sami, to dla młodego małżeństwa chyba najważniejsze ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
No a widziałaś ceny we Wrocku... masakra.
My już 2 lata spłacamy kredycik - jeszcze tylko 28 ![]() A wynajem też drogi - dzięki rodzina na swoim rata kredytu wychodzi nas tyle co miesięczna opłata za wynajęcie 2 pokojowego mieszkania, a teraz mamy M4 ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z tymi cenami na prowincji coś jest
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cos ten watek ledwo zipie, a szkoda, bo to chyba wateczek najbardziej pasujacy do nazwy "pogaduchy przy kawie", bo jest taki najbardziej ogolny, mozna tu pisac o wszystkim i niczym, pozostale sa ograniczone tematycznie...
Widzialam, ze powstal tez wateczek ze stronami do blogow i cos mnie naszlo, zeby zalozyc wlasnego bloga, nie tylko o szyciu, ale tez o innych kwestiach mojego zycia... pomyslalam i zabralam sie do roboty - kilka minut temu wkleilam pierwszy post ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wątek ledwo zipie, bo pojawiły sie inne.
Jakis adres bloga można prosić? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wiem, ze sie inne pojawily, ale bardziej zawezone tematycznie, a fajnie by bylo miec miejsce do pisania o wszystkim i niczym...
A blog to dopiero jeden wpis... nie ma sie czym chwalic ![]() http://karo-mojaoaza.blogspot.com/ ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Helen, to Ty na zdjęciu?
Fajna córcia, ale mama też niczego sobie! Ja pamiętam jak założyłam swojego. Ciągle zaglądałam i stękałam, ze tak mało postów, że mało zdjeć, i nawet nie wiadomo kiedy trochę się tego uzbierało. Tylko rzeczywiście systematycznośc jest ważna. Ale jak masz cierpliwosc do szycia, to myslę sobie, że do bloga też bedziesz miała! I czekam na te przemyslenia, nie tylko zwiazane z szyciem. --- Ostatnio edytowane 2011-06-01 20:15:19 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na zdjeciu to ja z corcia, zdjecie robione jeszcze zima. To prawda, ze chcialoby sie od razu nie wiadomo jak zapelnic bloga, tyle pomyslow w glowie... ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-06-01 20:20:11 przez helen --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.