31 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Xanti, powiedz coś więcej o spódniczce? znalazłam wykrój w burdzie, na podobną, tylko u mnie byłaby sporo za kolano, grubo się w niej czujesz? nosisz w ogóle spodnice? a spodnie z takimi zakładkami nosisz? ja też bym szyła w rozmiarze 42 i tak mnie ta spódnica kusi, ale się boję.
No Tobie i na foto bardzo mi się podoba! wydawało mi się, że bez tego żakietu z baskinką lepiej, a Ty piszesz, że gorzej... hmmm... ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
|
|
spódniczka jest uszyta wg wykroju papavero.
wygląda na to, że czuję się w niej gorzej niż wyglądam ![]() załączam foto samej spódnicy co do spodni to ostatnio najlepiej się czuję i chyba wyglądam z szerokim pasem - dobrze modelują sylwetkę osoby noszącej taki rozmiar odzieży ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O! jak ładnie! przekonało mnie to zdjęcie! bombowo. Nie narzekaj! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale ladna spodniczka! i swietnie lezy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zdecydowanie bez żakietu wygląda lepiej i podoba mi się jeszcze bardziej
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak ładnie Ci wyszła ta tulipanowa spódniczka, widać dokładnie wszystkie szwy, to chyba przez kolor. Bardzo mi sie podoba! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Też planuję ją uszyć - jest śliczna ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie no ![]() Musisz zmienić tylko swoje nastawienie i uwierzyć nam,że wyglądasz w niej rewelacyjnie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bluzka z resztek wg wykroju Papavero
I zupełnie niezamierzenie mam nowy ciuszek w którym pójdę na roczek ![]() |
31 stron: « < 25 26 27 28 29 30 31 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.