31 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajne cięcia ma ta sukienka. W ogóle Papavero miewa fajne detale w swoich wykrojach.
Torebek nigdy za wiele, na pewno Ci się przyda ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebek nigdy za wiele! Swięte słowa Aire.
A sukienka fajna i kolor twarzowy i zawsze modny. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
No i super, bo sama chcę uszyć jedną z ich sukienek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Torebka ładnijsza niż wzór z Papavero, a sukienkę to chyba sobie uszyję, bo widzę, że ładnie podkreśla sylwetkę. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzisiejszy uszytek - spódniczka tulipan
pierwszy i ostatni - przy moim rozmiarze 42 podchodzi to pod kategorię bardzo ryzykownych ciuchów, ![]() ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
a co tu trzeba zminimalizowac?
wszystko jest jak nalezy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
bez żakietu wygląda wiele gorzej... (grubiej)
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
podobaja mi sie takie spodniczki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Xanti świetnie wyglądasz w tej spódniczce nie widzę tu nic grubego,długość w sam raz do tego zgrabne nogi wszystko jest ok
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dla mnie również wszystko jest ok. w tej spódniczce.
Bardzo ładna Ci wyszła. ![]() Zastanawiam się nad tym fasonem ale nad inną długością,jak by wyglądała taka np. midi ________________________________________________________
|
31 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.