34 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetne spódniczki!!!Fajnie wyglądasz!
|
|
Administrator
![]() |
|
Obie śliczne i podoba mi się taki recycling :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Się nie udzielałam, ale to nie znaczy, że nie podglądałam. Zobaczyłam śliczne rzeczy: czerwone bluzki z wodą, żakiety z wypustkami, sukienki, firanki. Przepięknie kobiety szyjecie, tworzycie fantastyczne rzeczy. Też coś wyprodukowałam po drodze, np. spodnie dla czeredy (nawet zadowolona ta czereda ![]() Moja znajoma robi biżuterię, ale ta potrzebuje opakowań i wymyśliłam etui z filcu i skóry, to jest prototyp. --- Ostatnio edytowane 2012-04-26 18:31:38 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Piękny pomysł!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Świeżynek
![]() |
|
Naprawdę wspaniały pomysł
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne, i tak powinno się przechowywać biżuterię. Wielkie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Genialny pomysł na prezent. Ślicznie wykonany. Masz pięknego Singera
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ooo piękne! Byłabym zachwycona otrzymując biżuterię tak gustownie opakowaną ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pięknie! Świetny pomysł!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietny pomysł i bardzo eleganckie etui.
|
34 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.