34 strony: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie dziwię się,że koszula została zaakceptowana bez szemrania ![]() Tunika również ekstra i fajny kolor na wiosnę i lato. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Koszula jest rewelacyjna. Sama zaprojektowałaś czy skądś?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie prace bardzo ładne
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cudeńka u Ciebie!Kopertówka świetna!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Hornblendo, przerobiłam wykrój klasycznej koszuli z Burdy. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Koszula... cudo!! Jestem zachwycona!!
Tuniczka też bardzo fajna i świetnie pasuje do spodni. Zdolniacha!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Koszula bosska!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wszystko takie ladne i eleganckie - jak zawsze!!!! A koszula cudna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Coś tam się szyje od czasu do czasu.
Po pierwsze sukienka z Diany mod. 22 nr 3/2012. Oczywiście nie dodawałam zapasów na szwy i szyłam standardowo z zapasem 1.5cm (a przecież noszę coś pomiędzy 38/40). Specjalnie kupiłam tę Dianę, bo sukienka bardzo mi się podobała. Teraz uważam, że mogłam po prostu zwęzić na środku, wtedy zaszewki wyszłyby bardziej na biuście. Bluzka mod.133 z Burdy 6/2012. Któraś z dziewczyn szyła i napisała, że wielka. Więc wzięłam rozmiar 36. Bluzka nie ma lamówek przy podkrojach, bo materiał (bardzo miękki i lejący jersey, jak na kostiumy kąpielowe) i tak mnie przerażał więc nie ryzykowałam z dodatkowymi detalami. Bluzka nie ma również suwaka, bo dekolt dość mocno się rozciąga, ale za to ma z tyłu "skórzaną" taśmę która kryje nieco nierówno nadrukowane paski. O dziwo materiał szył się znośnie. --- Ostatnio edytowane 2012-06-28 16:09:54 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aj, jakie ładne, letnie, kolorowe...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
34 strony: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.