34 strony: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaaklimatyzowany
|
|
Chyba przesadzasz, że 'woda' za duża, moze troszke niewygodnie, ale ładnie. Materiał cudny.
Chłopaki super |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka śliczna!!!!! ![]() Czy to jakiś konkretny model z Burdy,czy ma wszyty suwak? Misiek to fajny facet Agaffku ![]() Przebojów nie zazdroszczę,ja chyba bym już nie skończyła tej roboty ,więc szczerze Cie podziwiam. Ale od sukienki nie mogę oderwać oczu...przepiękna!!! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Koro, to dwa modele z Burdy: góra model 116 nr 8/2011, a dół to model 133 nr 5/2012. Sukienka ma suwak wszyty w spódnicę na lewym boku (mały rozporek na bluzce zapinany jest na guziczki i pętelki), ale sukienka straci suwak bo materiał jest dość rozciągliwy i wchodzi "przez głowę". ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za informację.
Byłam znowu popatrzeć,jest rewelacyjna. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Twoja sukieneczka jest super, nie narzekaj !! Taka wiosenna !! A z koszulami to zawsze są kłopoty i tego się nie zmieni - wierz mi.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję jeszcze raz. Odgrażałam się, że wstawię zdjęcia pozostałych prac i groźby dotrzymam. Chociaż prace nie na osobnikach, bo osobniki uciekają przed obiektywem gdzie pieprz rośnie. Dlatego do pozowania wybrałam stworzenie, któremu można bezkarnie wsadzić szpilę i ani drgnie ![]() Zatem: Nr jeden to nieszczęsna koszula Młodego, o której już pisałam. Koszula jest na manekinie damskim ale jest jak najbardziej męska (tzn. nastolatkowa). A-ha przy okazji znalazłam nowy sposób szycia rozporków przy rękawie i odkryłam, że szpulki od Łucznika są lepsze do mojego Singera niż od Singera - ot technika!!! Nr dwa i trzy to spodnie i tunika Pierworodnej. Nr cztery: fascynacja g0liath'owymi wariacjami, czyli taśma nośna (wiem, że g0liath używa specjalnej) w wersji popołudniowej. Kopertówka zapinana na magnes. --- Ostatnio edytowane 2012-05-18 19:17:32 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koszula jest rewelacyjna, reszta również. A kopertówka boska. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kopertówka cudo ![]() ![]() wszystko zresztą super, a i koszula bardzo oryginalna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jaka śliczna torebisia!!! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tunika i spodnie... ach...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
34 strony: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.