12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Stara Gwardia
![]() |
|
a może my go źle oceniamy
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tylko, ze ta ,,mała czarna" u niego, wcale nie była taka mała!
I jeszcze na pozegnanie podał mi rękę! Na powitanie zresztą też, ale jeszcze wtedy nie wiedziałam, ze to wydobywca złota... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tez wczoraj grzebałam w ogródku, ale przeciez ręce się myje i są szczoteczki! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja tez wczoraj grzebałam w ogródku, ale przeciez ręce się myje i są szczoteczki!
Taaak ale nie każdy wie do czego służy szczoteczk i nie kazdy używa wody przecież mamy globalne ocieplenie i trzeba oszczedzać wodę ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
U mnie mechanicy samochodowi mają cały czas "czorne" za paznokciami. Jednak praca brudzi ręce
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Może i praca brudzi ręce, ale też uważam, że po to jest woda i mydło... Zwłaszcza jak się idzie na spotkanie. Nie ma usprawiedliwienia dla flejtuchostwa.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
To nie flejtuchostwo ( w przypadku mechaników), tylko ciężka praca. Akurat w mojej firmie pracują i napatrzę się na nich. Żeby doprowadzić ich dłonie do stanu "dobrego", zakładam że musieliby przez jakiś czas obejść się bez pracy.
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Oczywiście, że smary i oleje brudzą ręce, a w zasadzie wnikają w naskórek i trzeba by go całkiem zetrzeć, żeby mieć ręce czyste. I dlatego wymyślono rekawice ochronne.i jest wybór, jesli komuś nie przeszkadzają brudne ręce, to ich nie używa. Też miałam do czynienia z mechanikami, jeden z nich zawsze używał rękawiczek, pracował równie wydajnie i sprawnie jak inni, więc mu nie przeszkadzały a ręce były czyste. Jedyny skutek uboczny to zapach gumy, no ale z dwoja złego wolę to
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A to nadal "TE" kawy?
![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-18 11:50:26 przez gapa --- |
|
Administrator
![]() |
|
Monik a nie zdradził gdzie pracuje?? Może faktycznie jakiś mechanik samochodowy czy coś. To by wiele wyjaśniało. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
12 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.