Administrator
![]() |
|
Aby "oczyścić" inne tematy z postów zakładam ten wątek. Wiadomo o co chodzi ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ha ha ha, ale już ujawniłam wcześniej swój wiek, więc chyba wiesz, ila mam lat
![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-04-27 21:25:09 przez Manuskrypt1 --- Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ta wiadomość została przeniesiona z wątku Szycie, czy zakupy?. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Manuskrypt, nie przesadzaj
![]() ![]() ![]() Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To tym bardziej nie należy brać "choć o jednym roku, byleby w tym roku". Naprawdę nie warto. Weźmiesz byle jakiego, to po paru miesiącach patrzeć na niego nie będziesz mogła.
![]() Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Administrator
![]() |
|
Pajesiu KOCHAM Twoje "przysłowia" ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Manu, a Ty znowu swoje. Ja też jestem w Twoim wieku, pamiętasz? I wcale nie czuję, że powinnam brać, co popadnie, tylko dlatego, zeby zdążyć przez 40-stką się rozmnożyć!
A co do twojej koleżanki, to ja bym jej radziła, zeby dała sobie i temu związkowi troche czasu. Ja po sobie moge powiedzieć, że nigdy jeszcze nie zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Człowieka trzeba poznać, spędzić z nim trochę czasu, poznać go w różnych sytuacjach. I po jakimś czasie okaże się ,,czy to jest przyjaźń, czy to jest kochanie?"jak mawiał wieszcz. ________________________________________________________
Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nawiązując do wieku, panna młoda dla której szyję sukienkę skończy w tym roku 37 lat, a jej przyszły mąż 52. Co nagle to po diable, na wszystko przyjdzie czas (tak sądzę) ![]() ________________________________________________________
Susanna
:
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pajesiu KOCHAM Twoje "przysłowia"
![]() ![]() dzięki za słowa uznania ![]() ![]() ![]() Moja Śp. Babcia była kopalnią przysłów, na każdy temat. Zresztą też szyła na maszynie - ubrania dla dzieci i siebie (w czasach wojny i po) Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej, mam nadzieję, ze u mnie tak nie będzie, mąz który ma 52 lata? Toż to emeryt...
Magda, dałaś mi do myslenia, muszę się brac do dzieła! ________________________________________________________
Susanna
:
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Faktycznie, emeryt. Ale podobno jeszcze może. Mimo wszystko nie chciałabym takiej różnicy wieku. Też muszę się ogarnąć i ruszać na polowanie, jak w czasach kamienia
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-04 09:42:20 przez Manuskrypt1 --- Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.