55 stron: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »
Świeżynek
![]() |
2018-01-08 13:27:46 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Jeśli szukacie zamków błyskawicznych i suwaków dobrej jakości. To od siebie mogę polecić hurtownię Zipper (http://www.zipper.pl). Są w Łodzi, Rzgowie i Bielsku-Białej. Mają bardzo duży wybór zamków i ciągle powiększają ofertę. Od lat zaopatruję się w produkty od nich i zawsze jestem zadowolona
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2018-01-08 20:40:58 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
ameliaa, wybacz ale nie mam zaufania do osób które w pierwszym poście zamieszczają reklamę. Wygląda mi to na spam. Jeśli tak nie jest - to bardzo przepraszam.
|
|
Świeżynek
![]() |
2018-01-09 08:53:40 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
jakłucznik - faktycznie może to tak wyglądać
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2018-01-10 19:50:42 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Natan to sprawdzony sprzedawca.Dzisiaj kupiłam u niego "Tkanina bielastyczna Jersey"
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2018-01-10 22:00:51 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Marianka, nie wiem czy przeczytałam ze zrozumieniem, ale z tej oferty wynika że kupon podszewki 150x150 cm kosztuje 59 013,- zł. Czyli za półtora metra podszewki o takiej samej szerokości płacisz ponad 59 tysięcy złotych. To chyba ona ze złota jest czy jak?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2018-01-10 22:10:00 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Dziwna ta aukcja, bo tu kupon 150 na 150 a pod tym cena 13 zł
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2018-01-11 09:14:18 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Napisałem do nich i już poprawiaja
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2018-01-13 11:23:55 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Moje materiałki dotarły bardzo szybko. Bardzo dobrej jakości, ucięte z "górką". Polecam sklep "Supertkaniny". To były moje pierwsze zakupy u nich . Dawno już miałam coś tam kupić ale ciężko mi przebrnąć przez ofertę i dlatego lubię kupować w Amstii, bo jest podział na tkaniny i dzianiny, łatwiej się zorientować. Moja "Tkanina bielastyczna Jersey" jest dzianinką(opis ze strony Natana). Teraz tylko się ogarnąć i szyć.
|
|
Świeżynek
![]() |
2018-01-18 22:42:15 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Dzień dobry,
Czy ktoś kupował może niedawno w sklepie www.tesma-tkaniny.pl? Szukam dobrego sklepu, zajrzałam na listę na poprzedniej stronie tego wątku i akurat ten sklep pierwszy zaczęłam oglądać. Nawet znalazłam coś, co chciałabym kupić ![]() |
|
Stara Gwardia
|
2018-01-22 23:48:40 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Ja tam kupuję od paru lat, może nie za często, ale dość regularnie. ________________________________________________________
|
55 stron: « < 46 47 48 49 50 51 52 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.