Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam,
jestem amatorem samoukiem więc proszę, nie krzyczcie. ![]() O mojej przygodzie z maszyną piszę na moim blogu, klikam zdjęcia i opisuję to, co robię. Raz wychodzi raz nie ale nie poddaję się, bo kocham szyć, zakochałam się w styczniu i już mi tak zostało, oby było już tylko lepiej. Uczę się, więc wszystkie Wasze rady są dla mnie na wagę złota. Będę Was podpatrywać i podpytywać a tu, wklejać zdjęcia moich prac. ![]() Pozdrawiam serdecznie, toskaniau (Ula) zacznę od zabawek.. ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-26 11:18:54 przez toskaniau --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jakie świetne zająceeeee, a jakie mają długaśne uszy!!! Superowe
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jak dla mnie jesteś mistrz! Laleczki tildowe to coś co mi się szalenie podoba a do czego zabrać się nie potrafię ze względu na to iż lubię szyć "duże formy" ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Sus, dziękuję za cudne słowa, dziękuję.
Tak na prawdę to szycie zaczęłam właśnie dla tych zajaczków. Gdzieś je wypatrzyłam, zachwyciłam się i kupiłam maszynę ![]() ![]() Uszy też mi się właśnie takie spodobały, długaśne.. ![]() a piesio to ze skarpetek uszyty.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne!!!
![]() Skąd masz takie fajne materiały? Ja nawet jak buszuję w resztkach/ścinkach w sklepach, to nie znajduję tam nic ciekawego, a najmniejszą ilość jaką można dostać z belki to 0,5 metra bieżącego ![]() Ach, czym robisz rumieńce na pyszczkach? Są takie urocze ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-26 11:50:47 przez Joasia --- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mieszkam w Holandii i tu mogę takie dostać, fakt, że ceny czasami zwalają mnie z nóg ale większość kupuję z drugiej ręki, na takim holenderskim allegro.. ![]() Rumieńce robię różem.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak widac moda na Tildy i Ciebie dopadla ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-26 14:46:07 przez helen --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
witaj Helen, cieszę się, że mogę Cię tu poznać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przed chwila dopiero co na watku powitalnym Cie witalam, a tu widze, ze juz Twoje dziela mozna podziwiac, super ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.