Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hehe uszyłam pierwszego królika ale daaaaleko, bardzo daaaleko mu do Twoich cudeniek. Dałam mężowi w prezencie ![]() Pomyślałam czy tych rumieńców nie robić np. farbami do tkanin. Powinny się nadać ![]() Stojaczki kupuję na targach staroci z lalkami porcelanowymi ![]() ![]() Myślę, że farbami też można ... ja robię różem i też ładnie, a farba to ja wiem, a jak za dużo dasz? Wiesz, róż można trochę wytrzeć a farby nie wytrzesz... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
toskaniau pięknie szyjesz oj pięknie...
Chciałam Ci powiedzieć ,że ja jestem wzrokowcem i podobnie jak Ty przykładam istniejące ubrania ,odrysowuję a potem kombinuję i zmieniam .... Na tildy jednak bym się nigdy nie porwała ![]() Blog masz świetny ,pozdrawiam serdecznie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję za miłe słowa, Kora.. ![]() Dzięki takim komentarzom chce się szyć ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No no widać że prawdziwa miłośniczka szycia, piękne ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Madziu, bardzo dziękuję ![]() oj miłosniczka, żebyś wiedziała.. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak, od zabawek się zaczęło.. Później był kot, na oknie stoi lub siedzi na krzesłach, które też sobie sama podpicowałam bo starocie były.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kot na krześle super szkoda tylko że nie widać mu noska
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Edytko, on nie ma noska, jest z tyłu i przodu taki sam.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A niema noska
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajny kotek ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.