Stara Gwardia
![]() |
|
Uroczy ten piesek, chyba jakis bulterier ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
To mój szwagier, on zawsze takie zwariowane koszule nosi.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To z jednej skarpetki? naprawdę? Jestem pod wrażeniem. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bula jest świetna! Dopiero teraz jak oglądam zdjęcia to zauważyłam, ze to faktycznie ze skarpetek ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jest z dwóch skarpeteczek.. Bo to skarpetusie Nathalie, takie pierwsze, wyrosła z nich i zrobiłam Bulę ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję Susanna.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetny pomysł na wykorzystanie skarpetek piesek wyszedł odjazdowo
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A dziś może wrzucę moje owocki i koszyczek, które uszyłam w prezencie urodzinowym.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetny koszyczek z owocami toskaniau twoje pomysły mnie powalają precyzyjna robota,skąd czerpiesz takie pomysły?
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.