Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję Edytko..
Z neta, z głowy i z potrzeb... ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Racja ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Toskaniau, ktos kto tworzy takie rzeczy, musi mieć niesamowicie w domu. Mam wrażenie, że dobrze bym się u Ciebie czula, bo ja lubię takie klimaty. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Monikowo, u mnie jest tak po wiejsku, uwielbiam takie miejsca..
Kocham dawną polską wieś, więc u mnie tak po wiejsku. Duzo rzeczy robię sama, twarogi, serki, chleb, warzywa i owoce, zwierzaki, dom pełen dzieci... Oczywiście malwy pod domem, obowiązkowo, z Polski przywiezione.. Będą, będą w tym roku. Trzy lata już sieję i nic, teraz wylazły, są, czekam na nie z utęsknieniem.. W następnym roku chcemy drewniany płot postawić naokoło... Pod płotem polskie kwiaty.. ![]() Jestem emigrantem z polskim sercem, takim tradycyjnym polskim sercem. Takim co polskość pielęgnuje... dzieciom przekazać to chcę.. Żeby wiedziały co to polskie święta itp.. Najstarsza to zna, bo w Polsce wychowana, tam rosła, wyjechałyśmy gdy miała 11 lat.. Dwie, młodzse, tu się urodziły, mają podwójne obywatelstwo. Mimo wygnania, żyję po polsku i po holendersku, pół na pół.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne te owoce i koszyczek ...fajnie szyjesz toskaniau ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Przecudny koszyczek! I ten materiał w matrioszki ahhh... Wspaniały prezent, precyzyjnie wykonany. Jesteś mistrz! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
To dziś może jakaś sukieneczka... i opaska na głowę...
Moja pierwsza w życiu sukienka, uszyta bez wykroju, bez zielonego pojęcia gdzie co i jak.. ![]() ![]() zapraszam na bloga.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka uszyta bez wykroju? ważne że wyszła fajnie
![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.