Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Helen, a T masz bloga?? Chętnie podpatrze co u Ciebie?
![]() a może tu jakiś wątek jest Twój z Twoimi pracami.?? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja bloga nie prowadze, jestem tak zle zorganizowana, ze na bloga nie wystarczyloby mi czasu, moze kiedys w odleglej przyszlosci ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Również przeglądałam twojego bloga i podoba mi się wszystko świetne rzeczy szyjesz a laleczki śliczne i takie dopracowane niema się do czego przyczepić pełna perfekcja
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witaj bardzo ładne rzeczy szyjesz super.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
dziękuję dziewczyny, bardzo dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zakochałaś się w szyciu w styczniu i już tak precyzyjnie szyjesz? NO, no, podziwiam!
Jak dla mnie to ta pierwsza tilda ulubiona, ze względu na...długie nogi. Mam sentyment do takich, hi hi hi. A na blogu byłam, oczywiscie, i nie mogłam oderwać wzroku od Nathalie i jej ubioru również! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
dziękuję Monika... tak masz na imię, tak?
Dziękuję za miłe słowa. ja tam wiem czy precyzyjnie... ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hehe uszyłam pierwszego królika ale daaaaleko, bardzo daaaleko mu do Twoich cudeniek. Dałam mężowi w prezencie ![]() Pomyślałam czy tych rumieńców nie robić np. farbami do tkanin. Powinny się nadać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak panny wieki temu - buraczkiem! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.