Stara Gwardia
![]() |
|
No fajnie,że już jesteś ![]() Wizytacja - to może być ciekawe doświadczenie. Opaliłaś się? To teraz wystąp w czymś jasnym uszytym przez się ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kora jak tylko zgram fotki to wrzucę kilka
![]() A wizytacja - tak właśnie nazywamy u nas odwiedziny rodziców ![]() A czy jestem opalona - no pewnie ![]() ![]() Sus - baw się dobrze i wypoczywaj - ja po urlopie mam dużo energii do wszystkiego, a do szycia przede wszystkim!! niestety nie mam czasu na połowę rzeczy które bym chciała. |
|
Administrator
![]() |
|
Chciałam się z Wami pożegnać. Już tęsknię za forum.... tylko mi tu za bardzo nie napsoćcie żebym po przyjeździe nie miała za wiele sprzątania :>
Jak pisałam wcześniej - pewnie dam rade się odezwać ale za wiele pisać nie będę ![]() Całuski!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
miłego wypoczynku Sus ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkiego dobrego Sus na urlopie ![]() Będziemy grzeczni jak ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kto będzie grzeczny to będzie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Odpoczywaj Marzenko,wszystkiego dobrego ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zgodnie z obietnicą wrzucam kilka fotek z urlopu na Dominikanie
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
i jeszcze kilka - ostatnia to odpowiedz na to czy jestesmy(bylismy) opaleni
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękne widoki tylko pozazdrościć ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.