Wersja do druku

14 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »

Stara Gwardia
Przykro mi bardzo... Moze powinnas czesciej na urlop jezdzic :)
Może następny urlop spędzisz za granicą? Tunezja, Egipt? Tam przynajmniej pogoda murowana, a patrząc na ceny nad polskim morzem to nawet cenowo dobrze wypada :)
Stara Gwardia
Wracam na łono forum po kilku dniach a wyście tu natrzepali tych postów co niemiara Kochani:dokuczacz:
Po przeczytaniu wszystkich musiałabym znowu iść na wypoczynek :zacieszacz:
Nie dam rady ...będę więc sukcesywnie komentować Wasze wypowiedzi
Wrócilim z wycieczki i super było:)Pogoda tez spoko. Fajnie tez stwierdzić, że u nas plaże ładniejsze choć woda niestety brudniejsza. Tu jednak czuję się "u siebie" :) i pogadać można zwyczajnie bez "spinki". wrzucam kilka zdjęć, a częściowy opis wyprawki zapewne pojawi się na blogu / w przypływie natchnienia /. Widzę, że Sus na rower sie wybrała, a kiedyś wspominałaś że po kilku kilometrach tracisz siły. Może jeszcze Ci sie spodoba, a może więcej osób wsiądzie na rower :) Ja zaraz wsiadam na dwa kółka i jadę do rodziców - choć upał ma byc 34 stopnie - tyle co kilometrów. jeden stopień na jeden kilometr :) Uff :szok: Zatem PozdRower z Wrocławia

--- Ostatnio edytowane 2011-08-26 10:32:58 przez aurin ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Uuuuu jejku ja też nie mam szans ,zeby wszystko przeczytac ale powoli nadrobię zaległości :tak:.wracam do domu i do zaległości .Fajnie było ale się skończyło :beczy:

Załączone obrazy

I to nie jestem ja :)
Mistrzyni Krawiectwa
Na zdjęciu środkowym masz wzrok tonący w dali, trochę nieobecny... Myślałaś, co tu nowego uszyć? ;-)

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Mistrzyni Krawiectwa
Wszyscy coś dodają to może ja też pokaże że jednak te nogi zamoczyłam w morzu mimo że było zimno...:zawstydzony:

Załączone obrazy

dnia 10 sierpnia, tak zimno było wieloryby wyrzuciło na brzeg :) czyli ja z mężem
Stara Gwardia
Zamoczone - zaliczone!

Jak ogladalam pierwsze zdjecie, to zaczelam sie zastanawiac, czy to na sniegu bylo robione!
Madziu jaka TY jesteś filigranowa dziewczyna:kwiatek:
Kora gdzie filigranowa ! Całe 66 kilo :D:D Tak to wygląda jak na śniegu, miałam nadzieje że chociaż jak nie będzie padał deszcze to złapie trochę słońca ale nadal wyglądam jak bym z młyna wyszła :ostr:

Marzenko ale masz sympatycznego męża :) W ogóle to bardzo fajna z Was rodzinka :D

Aurin wczoraj tez bylismy na rowerach, na początku nogi bolą ale jakoś potem wszystko zaczyna krążyć i ból przechodzi. Jeździmy głownie po lasach. O założyłam sobie nawet album -> wycieczki rowerowe

* Susanna szyje - mój blog :)

14 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.