59 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
No to pogratulować ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ale fajnie, że Ci sie udało! Dużo radości na nowej drodze z silverkiem!!!! hehe
HASŁO kobieta z kartuz mnie powaliło!!!! |
|
Stały Bywalec
|
|
No w Kartuzach wczoraj wymiotło maszynki a zostały 4 overloki. Za to w Gdansku overlok stał 1 rozpakowany juz taki poobijany. A maszynki jeszcze 4 sztuki. A jak sie zadzwoni do nich na INFO to czasem sa w stanie sciagnac z innego sklepu lub załatwic wysyke
![]() ![]() Ja zmykam na winko sledziko-własnej roboty z aronii ![]() Jutro urzedy a w czawrtek instrukcja ![]() Mama pochwaliła zakup ze dobra maszynka ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tur 2 to rodzaj silnika a nie model łucznika ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Asiara73, gratulacje! Ale super, że jednak się udało!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja właśnie przeszyłam na niej tak gruby kawałek, że zastanawiałam się, czy połamie mi się igła czy stopka ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
A ja dalej patrze na pudełko,tak padnieta jestem ze nie mam siły zająć sie nabytkiem
![]() ;;;mamy maszyna ma tylko napis łucznik i na silniku TUR. nIc wiecej ,nie mamy instrukcji bo juz myszy ja zjadły.Maszyna byla kupowana w 1974 roku razem z szafka do maszynki ![]() A jutro podejde po dobre nozyczki,nici,i obcinacz do nici ![]() A powiedzcie jakie dokupilyscie sobie stopki do siverka? Bo ja tak mysle o stopce do:zamki kryte,owerllok,marszczenie. |
|
Stały Bywalec
|
|
I przypomnijcie jakie igly i stopki pasuja do Silwerka bo nie chce juz szukac po całym forum jakie to stopki
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ale ale Asiara wpierw zobacz co masz w środku, bow wyposażeniu są i stopki i igły (nie ma tej do dzianin) i obcinak do nici i 3 nici, które możesz użyć żeby wypróbować ściegi i pare innych rzeczy
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-02-22 01:05:00 przez bessnel --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
imo stopkę do marszczenia sobie na początek podaruj - lepiej kupić do ściegu satynowego bo kilka ładnych wzorów tego ściegu ta maszyna ma ________________________________________________________
|
59 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.