Wersja do druku

59 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »

Stara Gwardia
No to pogratulować :D
HASŁO kobieta z kartuz mnie powaliło!!!!
Stały Bywalec
No w Kartuzach wczoraj wymiotło maszynki a zostały 4 overloki. Za to w Gdansku overlok stał 1 rozpakowany juz taki poobijany. A maszynki jeszcze 4 sztuki. A jak sie zadzwoni do nich na INFO to czasem sa w stanie sciagnac z innego sklepu lub załatwic wysyke :) tak mi powiedziano :)
Ja zmykam na winko sledziko-własnej roboty z aronii :) tylko 10% pólsłodkie.
Jutro urzedy a w czawrtek instrukcja :)
Mama pochwaliła zakup ze dobra maszynka :) sama ma starego ŁUCZNIKA TUR 2. On ma 38 lat i ani razu nie był w naprawie-tata tylko raz na 5 lat naoliwił :)
Stara Gwardia
tur 2 to rodzaj silnika a nie model łucznika ;)
Stara Gwardia
ja właśnie przeszyłam na niej tak gruby kawałek, że zastanawiałam się, czy połamie mi się igła czy stopka ;) czy w ogóle moje palce najprędzej ;) a jednak dała radę! I nie utknęła (czego nie można powiedzieć o niektórych innych maszynach niektórych innych producentów hihihi). A na serio to nawet Łucznik 884 lekko się zaczknął na tym kawałku a ona nie :szok: Za dzień czy dwa pochwalę się co potrafi Silverek w mało doświadczonych rękach :D

;;;mamy maszyna ma tylko napis łucznik i na silniku TUR. nIc wiecej ,nie mamy instrukcji bo juz myszy ja zjadły.Maszyna byla kupowana w 1974 roku razem z szafka do maszynki :)
A jutro podejde po dobre nozyczki,nici,i obcinacz do nici :) moze cos mi wpadnie w oczko.
A powiedzcie jakie dokupilyscie sobie stopki do siverka? Bo ja tak mysle o stopce do:zamki kryte,owerllok,marszczenie.
Stały Bywalec
I przypomnijcie jakie igly i stopki pasuja do Silwerka bo nie chce juz szukac po całym forum jakie to stopki :(
Świeżynek
Ale ale Asiara wpierw zobacz co masz w środku, bow wyposażeniu są i stopki i igły (nie ma tej do dzianin) i obcinak do nici i 3 nici, które możesz użyć żeby wypróbować ściegi i pare innych rzeczy :) A do Silvercresta pasująstopki łucznika :)

--- Ostatnio edytowane 2012-02-22 01:05:00 przez bessnel ---
Stara Gwardia
imo stopkę do marszczenia sobie na początek podaruj - lepiej kupić do ściegu satynowego bo kilka ładnych wzorów tego ściegu ta maszyna ma

59 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.