59 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Co Ty mowisz, to nowe Luczniki tak glosno chodzą?Myslalam, ze jak plastik, to raczej ciszej powinny. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no, tak głośno. jakby sie dało to bym plik dzwiekowy wrzuciła ale chyba sie nie da ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie trzeba nic wrzucac, wierze Ci na slowo ![]() Suma sumarum, zadowolona jestes z zakupu? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Zachęcona Waszymi opiniami wczoraj kupiłam własną maszynkę Silvercrest jako totalny laik, a już po godzinie szyłam!
![]() Melduję, że w Lidlu w Krakowie: - na ul. Pachonskiego nie ma już żadnej, ale są jeszcze 2 overlocki. - przy ul. Siewnej 17 wczoraj późnym wieczorem było jeszcze ok. 12 sztuk maszyn, overlocków nie widziałam. Pozdrawiam ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
BARDZO !!! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziewczyny, co jaki czas trzeba oliwić Lidlowską maszynę? Czy trzeba było zrobić to od razu po zakupie?
P.S. Polecam Silverka z całego serca! Ściegi ozdobne są prześliczne i równiutkie, nic się nie ciągnie. Nie mogę się doczekać na ozdobienie brzegów ręczników! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to teraz na temat szczotki parowej.
Plusy:
Minusy:
Podsumowując: jak na urządzenie do wspomagania szycia - rewelka!!! szczególnie za taką cenę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to teraz na temat szczotki parowej.
Plusy:
Minusy:
Podsumowując: jak na urządzenie do wspomagania szycia - rewelka!!! szczególnie za taką cenę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
coś mi sie post zdublował... chyba zamiast opracuj wybrałam cytuj a teraz nie umiem usunąć ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Na pewno jest fabrycznie naoliwiona, nie trzeba nic teraz robić.
Ja swoja oliwię co kilka lat ![]() ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
59 stron: « < 21 22 23 24 25 26 27 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.