59 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale nawet jeśli nie trzeba ustawiać, to i tak pozostaje kwestia czasu. Mam aktualnie jeden z najgorszych tygodni, nauczyciele uparli się, że akurat w tym tygodniu musimy zaliczyć wszystkie sprawdziany. Jutro mam lżejszy dzień, ,,tylko'' trzy sprawdziany... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak tak, to nie ma dyskuji, nauka przede wszystkim ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja też kupiłam
![]() ![]() Co do pokrętła z ustawieniami S1 i S2. U mnie chodzi lekko, tylko w te położenia nie chciało się przekręcić... bo próbowałam na zwykłym ściegu, a nie jednym z tych, dla którego są przeznaczone. Poza sprawdzeniem, czy wszystko działa i przeszyciem kawałka materiału, musiałam odstawić maszynę do kąta. Ale jutro mam nadzieję spędzić z nią więcej czasu i już się nie mogę doczekać ![]() ![]() ![]() Bardzo dziękuję Wszystkim, którzy przez ostatnie dni pisali na tym forum i udzielali cennych rad ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-02-20 21:31:26 przez domzakoncemswiata --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
...ze był od 7 hehe ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Właśnie! Biorąc pod uwagę, że nie spałam od 4 (bo mi się przyśnił koszmar, że wszystkie maszyny mi z przed nosa sprzątnęli! grr!), byłabym średnio szczęśliwa, gdyby już nic nie było....
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja też nie wytrzymałam ![]() ![]() I tę szczotkę parową też ale nie miałam kiedy posprawdzać dzisiaj czy działa - jtro sie podzielę przemyśleniami na temat obu produktów. acha, te akcesoria po prawie 23 zł nie wychodzą tak tanio, nici można znacznie taniej kupić a szpilki i kawałeczek gumy czy rzepa też. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
to ja czekam na relację odnośnie szczotki parowej, bo rozważam zakup
i tu mam pytanie- bo np. na allegro są szczotki clatronica w podobnej cenie (po doliczeniu przesyłki) i ciężko mi ocenić, co lepsze/praktyczniejsze, itd.. doradzicie? --- Ostatnio edytowane 2012-02-20 22:03:13 przez gosia83 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gosieńko, ja na clatroniku bardzo się sparzyłam w przypadku drobnego sprzętu agd (sokowirówka, blender) więc podchodze do nich "z dużą dozą nieśmiałości" ... jutro sprawdzę szczotke i nawet mogę do Cię zadzwonić, zeby było syzbciej ze zdaniem relacji ;p ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
to czekam na relację z testów w takim razie
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
u mnie też tylko pozycje S1 i S2 nie chciały wskoczyć ale poprosiłam tate on też nic! Monikowo, dzięki za odp, kręciłam w złą stronę
![]() ![]() Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomocne rady i opinie na temat maszyny! ![]() |
59 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.