59 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
No fajnie. NIe uzywalam tego sciegu i tej stopki jeszcze. Ja bylam swiecie przekonana, ze to do szycia satyny ![]() Dzieki Aniu. --- Ostatnio edytowane 2012-02-19 13:51:06 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
![]() ![]() Miałam mała awarie z rana. Bo dojechałam do urzedu,wysiadam a tam MALO POWIETRZA w kole i brak pompki. Zanim mąz z coreczka dojechal autem,zanim urzad zalatwilam, zanim podpompowalo sie to byla godz.10,30. Podjechalam o 10,45 do LIDLA. A tam cisza-JUZ NIE MA MASZYNKI!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No jestem zła.Podpytałam i moze do piatku babeczka da rade jedna zalatwic z innego Lidla. Ale watpie zeby załatwiła,pewnie tylko tak GADAŁA aby mnie zbyc. Mąż bedzie w Gdansku to luknie ale dopiero o godz.17 ![]() Nie chce czekac na maszynke do grudnia na nastepny rzut towaru w Lidlu. teraz to juz nawet brak mi koncepcji jaka maszynke zakupic tak do kwoty 400 zł aby miala z 4 stopki i taki wypasik ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Próbuj poszukać w innych może trochę bardziej odległych Lidlach. Nie wszędzie schodzą w tri miga.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
asiara73- może w Gdańsku będą mieć więcej maszyn
a ja jeszcze podpytam o tą maszynę parową/ żelazko- warto w nie inwestować? bo ciągle myślę nad jakimś małym żelazkiem przydatnym przy szyciu- a to wygląda ciekawie |
|
Stały Bywalec
|
|
No ja mieszkam w małej miejscowosci Kartuzy na kaszubach
![]() ![]() Ech nie wiem co w zamian sobie kupic,bo chcialam cos do 400 zł, z metalowym bebechem,wiecej niz 10 sciegow,z obszywaniem dziurek i tp itd. Teraz nie wiem. A czekalam od grudnia na maszynke ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Jakby ktos maił pomysł na to jaka teraz wybrac w zamian to posłucham
![]() bo teraz nie wiem czy łucznik czy singer. wazne aby miala scieg owerlokowy ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W Grodzisku o 13.00 stało jeszcze dobrze ponad 6. A może któraś ma blisko Lidla i kupi koleżance? najwyzej dołoży 17 zl za kuriera...
no zawsze można kupić ode mnie Kornelię ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam
dopiero co sie zarejestrowalam jestem kompletnie poczatkujaca tj zero wiedzy i zero praktyki wczoraj poczytalam was a dzis rano o 8 bylam pod Lidlem ![]() Ps w Lublinie sa jeszcze |
|
Świeżynek
![]() |
|
Przez ostatnie 2 dni śledziłam wszystkie fora internetowe o szyciu, przeczytałam wszystkie wątki o maszynach no i dzisiaj w mrozie wystałam się pod sklepem i kupiłam! Mam maszynę silvercrest
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
POkretla chodza ciezko to prawda.
Ja myslalam, ze nie dzialaja wogole! Ale - wstalam z krzesla i na stojaco przekrecilam uzywajac wiekszej sily.Oczywiscie mowie o pokretle do regulacji dlugosci sciegu. Krecimy od 0 w prawą stronę. PO jakims czasie sie wyrobiły i jest ok. To pochwalic sie, kto jeszcze kupil????? Asiara, mysle ze za jakis miesac-dwa moga byc znów dostepne w lidlu. --- Ostatnio edytowane 2012-02-20 20:00:50 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
59 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.