23 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Super. Jestem pod wrażeniem. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Arthurze, dzięki za słowa uznania
![]() Synek obrażony trochę - nie może jeszcze brykać ![]() ![]() kieszenie- nawet całkiem prawie jasny był opis w Burdzie (kolejność zszywania), co do wszycia podszewki - pytałam znajome, co się krawiectwem parały, w sumie zszyłam obie warstwy inaczej, niż mi tłumaczyły, ale chyba wyszło, nic nie ciągnie się zapomniałam wszyć sobie pętelki-wieszaczki w podszewkach kurtek (burda o tym nie przypomina), zatem przyszyłam na zewnątrz, z dodatkowym "odblaskiem" --- Ostatnio edytowane 2010-04-28 21:12:27 przez pajesia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki za słowa uznania. bardzo je sobie cenię.
mam jeszcze uszytą bluzę, model chyba 105 z Burdy 1/2010 ten z kursu szycia ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To czekam na kolejne zdjęcia. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna kurteczka , Moje dzieci już nie takie małe ale i tak chcą abym im coś uszyła,więc trenuj teraz bo póżniej będą mieć większe wymagania ![]() ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
PAJESIUsynek miał operowaną przepuklinę?
Powiedz mu, że bardzo ładnie wyszedł na zdjęciach i może pozować przy następnych /Twoich/ ciuszkach ![]() PA ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
W życiu nie powiedziałabym, że ta kurteczka jest szyta. Normalnie jak z 5-10-15
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Perfekcyjne wykonanie ![]() Podziwiam za cierpliwość oraz umiejętności - jak dla mnie to masakra uszyć taką kurtkę. Brawo! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jesteś wielka Pajesiu!Chłopcy mogą być dumni (co ja piszę, na pewno są)mając tak zdolną mamę.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
23 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.