23 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Mistrz Krawiectwa
|
|
Cudowna spódniczka dla młodej damy, tak słoneczna i wiosenna !!
|
|
Stara Gwardia
|
|
A jak samej Julce podoba się spódniczka, pajesiu? I jak tam Twoje peleryny? ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
|
Stara Gwardia
|
|
chłopaki w końcu na przyjęcie nie poszli, bo po infekcji kaszleli jak rasowi gruźlicy i patrząc z boku źle to wyglądało. Prezenty Jubilatce wręczyli po powrocie do p-kola i z ich relacji wynika, że kreacja i dodatek do niej podobały się. Z mamą Julci nie widziałam się od blisko miesiąca, nie miałam więc okazji zapytać. A dzwonić do niej jakoś mi głupio.
Na ortalion na peleryny jeszcze czekam, mam go dostać dzisiaj. Jak uszyję, to pokażę, oryginalna, ta dana mi na wzór, jest super... |
|
Stara Gwardia
|
|
baardzo się podobała, Mama Julci mówi, że nie może się doczekać, kiedy będzie cieplej...
a co do torby, to niechcący wypatrzyłam podobne (choć różowe) torebeczki w Smyku czy 5-10-15 - niechcący trafiłam w trend formą |
|
Stara Gwardia
|
|
nasz kolega Jaś poprosił o uszycie peleryny bohatera. Którego bohatera? pytamy z jego mamą. Jak to nie wiecie, którego???! tego co to mi się przyśnił wczoraj w nocy!
peleryna jest czarna, na zdjęciu kolor przekłamany, choć było jeszcze widno - fotografowałam na balkonie... Jaś powiedział, że to właśnie taką nosił jego przyjaciel-bohater w jego śnie. --- Ostatnio edytowane 2010-03-17 22:52:22 przez pajesia --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Najważniejsze, że to właśnie ta peleryna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
No to trafiłaś w sedno!!!
Jak bohater zmieni sposób ubierania - to tylko dorobisz kilka guziczków i jakaś dziewczynka będzie miała z peleryny spódniczkę |
|
Administrator
|
|
Pajesiu Ty to jesteś super mama :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Uffff i znów mama dała radę . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
ta peleryna od razu mi się skojarzyła z bohaterem ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
23 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.