23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
|
|
Jesteś bardzo zdolna. Super stroje. Mnie to jeszcze czeka, bo nie mogę się za to zabrać. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
dzięki dziewczyny za uznanie. Ulryk von Jungingen był najlepszy
a zdolności mam po przodkach pasjonuje mnie adaptowanie wykrojów, by móc swobodnie się czuć przy maszynie. w najbliższym czasie będę szyć peleryny, to potem może uszyję jakąś torbę, albo żakiet dla siebie? ale z przymiarkami będę mieć kłopot, bo na sobie trudno wprowadzić poprawki, np na plecach a nie mam manekina |
|
Stara Gwardia
|
|
rewelacyjne te stroje, rozmarzyłam się... bo ja dla siebie to chciałabym szyć właśnie takie historyczne nieco sukienki, itp. Gdybym tylko umiała szyć to szyłabym same sukienki z dawnych epok ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super .U nas już był balik .Ale świetny pomysł na przyszły rok . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
Super pomysł i super stroje ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
O kurcze jestem w szoku! Wspaniałe stroje, bardzo pomysłowe. Najbardziej podoba mi się krzyżak z tej racji że w zeszłym roku byłam w Malborku i zamek mnie po prostu zauroczył Dzieciaki musiały być przeszczęśliwe! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Mi też krzyżak przypadł do gustu, stroje dla dzieci to fajna rzecz
|
|
Administrator
|
|
No no Allicjo właśnie - niebawem i Ty będziesz szyła stroje na bal dla Konradka ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Zaaklimatyzowany
|
|
niech on tylko trosze podrośnie
|
|
Administrator
|
|
U kochana będzie się działo ________________________________________________________
23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.