154 strony: « < 73 74 75 76 77 78 79 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Z tego co sie orientuje to dla dzieci wychodzi knippie co 2 miesiace
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super dziękuję za podpowiedzi teraz muszę poszukać strony na której mogłabym ewentualnie zamówić .Kupiłam dzisiaj nową Burdę i żebym mogła powiedzieć oooooch to nie .Jeszcze jedną w styczniu kupię a potem zobaczymy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja dziś polowałam na burdę, ale wróciłam bez niej do domu ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Przeglądnęłam nową Burdę i odłożyłam grzecznie na półeczkę. Odgrzewane kotlety. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja kupiłam tylko ze względu na jedną sukienkę i zdjęcie Moniki Magdaleny ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fakt różowa z lat 50-tych. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
taka z ładnym dekoltem i jakby szerszymi ramionami ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
:] też ją kupiłam tylko dlatego a to ze względu żeby pokazać teściom że ta moja pasja nie jest taka psu na budę, cały czas jestem prezkonana że tak myślą ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moniko witaj Kochana ![]() Dlaczego tak myślisz? zaraz ,zaraz ... teściowie? Oj ile straciłam ...pora na Twój blog.... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja dopiero dzisiaj obejrzalam nowa Burde i przypomniay mi sie Twoje slowa "odgrzewane kotlety". A kostiumy karnawalowe to, moim zdaniem, po raz kolejny porazka. ________________________________________________________
|
154 strony: « < 73 74 75 76 77 78 79 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.