154 strony: « < 74 75 76 77 78 79 80 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie... Kupiłam Burdę, bo nie miałam czasu jej przejrzeć w kiosku, ale dla mnie też generalnie porażka...
|
|
Administrator
![]() |
|
Moim też ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A kupujecie wydania specjalne Burda Style Special, które w Polsce są niedostępne? Np. Burda Style Special Magazine #2 Haute Couture Chic Uncut Patterns Sizes 32 to 50.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja ostatnio kupiłam 25 numerów archiwalnych... najmłodszy z 1991 a najstarszy z ... 1967 ![]() ![]() kupiłam też ostatnią burdę i to już chyba naprawdę ostatnia (mówię tak co miesiąc, choć pamiętam czasy że tak się na nią obrażałam że brakuje mi rocznika 2008 i 2009)w tej jest tylko jedna sukienka która mi się podoba a i tak krój oklepany ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja bym się chętnie przerzuciła na coś innego, gdyby coś innego dostępne bez kombinacji typu: znajomi mi przywiozą. Bardzo podoba mi się wzornictwo Marfy i chyba przeproszę się z konstrukcją.
Kilka lat temu Burda ogłosiła konkurs dla projektantów amatorów i przez kilkanaście następnych numerów mieli naprawdę niezłe modele. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i zdjęcie moich skarbów ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wydaje mi sie, ze lutowy numer bedzie ciekawszy od styczniowego... http://www.burdastyle.de/aktuelles/news/burda-style-02-2013-modelle-aus-heft-2_aid_4621.html ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
masz rację, modele całkiem fajne. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Musze zapolować na lutowy ze względu na te biała dziewczęca sukienkę.
Bardzo mi się podoba ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
154 strony: « < 74 75 76 77 78 79 80 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.