31 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Susanna ma rację , zaczynają być modne sukienki z tiulu o rozłożystej spódniczce. Oczywiście taka sukieneczka jest raczej dla młodych, szczupłych dziewczyn. Mogę zaprezentować na moim wątku taką kieckę, ale zaznaczam, że jej nie szyłem. jest to dzieło koleżanki.
--- Ostatnio edytowane 2010-06-09 21:53:47 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi chodziło o to, że nie nosimy teraz sukienek z poprzednich epok na co dzień, bo na ślub to zawsze znajdą się takie księżniczkowe jak ktoś lubi. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też teraz szyłam sukienkę na studniówkę, ale tylko jedną bo sytuacja domowa nie pozwala mi w ostatnim czasie zbyt dużo czasu spędzać przy maszynie. Tak przyjemnie mi się ją szyło , że kiedy ją skończyłam pomyślałam że chyba coś się jeszcze wydaży,w związku z tą sukienką bo zbyt łatwo mi to szycie poszło
![]() I wiecie co , klientka przyjechała po odbiór sukienki, i jej nie ubrała bo gdy chciałam ją ściągnąć z manekina ,zepsuł się zamek, i nie można go było rozsunąć. Musiałam zamek rozerwać i na poczekaniu wszyć nowy.Na szczęscie klientką była córka przyjaciółki więc nie było takiego strasznego stresu. ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Co to jest to białe? Trochę wygląda jak plamy jakieś... Ładny fason, ale całość mi się nie podoba. ________________________________________________________
mój blog - Czarna herbata |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna sukienka
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No pewnie,że to materiał pięknie połyskuje!!!Ja oceniam szycie na 5 z plusem!!!Magdo ładnie szyjesz a wpadka z zamkiem....no cóż...zdarza się,ale to już niezupełnie nasza wina no nie????Pozdrawiam!!!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A ja w ogóle jestem fanką sukni bez rękawów, bo dla mnie to w ogóle nie jest taka prosta sprawa
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wspaniała!! Bardzo elegancka i dekolt serduszko, który uwielbiam!
Magdo należą Ci się wielkie brawa, sukienka uszyta doskonale ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Suknia prześliczna !!!!! Ja wogóle mam słabość do długich kiecek, mógłbym szyć takie kreacje bez końca, a tu niestety takie szycia zdarzają się stosunkowo rzadko.
--- Ostatnio edytowane 2011-01-28 08:21:47 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Masz rację honiu, te białe plamy to światło które odbiło się od połyskującego materiału podczas robienia zdjęcia.
A to sukienka którą na wakacjach uszyłam starszej córce. |
31 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.