31 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Administrator
![]() |
|
Mi tez najbardziej podoba się klasyczna granatowa i to pierwsze cudo dla małej damy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta granatowa tak naprawdę jest w kolorze czarnym , niewiem dlaczego tak wyszła na zdięciu. A ta dla córci jest z resztki firanki kupionej na bazarku po 12zł za metr.Pokażę wam coś jeszcze. Szyję teraz sukieneczkę ślubną, to zdjęcie zrobiłam na etapie szycia bo taka mi się bardzo spodobała. W rzeczywistości będzie wyglądać trochę inaczej, jak skończę to pokażę co wyszło i same ocenicie która ładniejsza
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Magdo, moja imienniczko, piękna!! Strasznie mi się podoba, taki "mój" fason. Nie moge sie doczekać końca choć ja bym założyla taką jak tera ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Magdo, szyjesz przepiękne sukienki !!! Wszystkie publikowane na naszym forum Twoje sukienki są śliczne, trudno wyliczać, która jest ładniejsza. Prosimy o więcej !!!
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Piękna, bo prosta, choć burzy harmonię ten kwiat-wg. mnie jest tu on niepotrzebny-za dużo pod cyckami się dzieje, ale to klientka dowodzi
POZDRAWIAM ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Sukieneczka wiosenna cudo. Pomysł nie z tej ziemi. Co do reszty sukienek to napiszę, że są uszyte profesjonalną "ręką"
Oglądam wasze prace i popadam w zachwyt....cuda ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
dokładnie to samo chciałam napisać!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Arturze a moja ślubna też będzie miała kwiat ale między cyckami ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Niespodzianka
![]() |
|
Susanna
2010-06-01 13:00:23 Arturze a moja ślubna też będzie miała kwiat ale między cyckami o sorry pod A zresztą sami zobaczycie po 17 lipca To uszyj długi welon, żeby zakryć tego kwiatka-ha ![]() ![]() A tak na marginesie to może tego kwiatka przesuniesz lekko w bok, żeby nie był centralnie pod CYCKAMI? To Twój biust ma grać pierwsze skrzypce na weselu, żeby panowie zazdrościli Młodemu żony, a babki-Tobie sukni=to takie moje spostrzeżenia, ale to Wasze święto i to Wy decydujecie Ja tam miodu i wódki pić na Waszym weselu nie będę, a wielka szkoda,a na pewno Wszyscy forumowicze by chcieli Cię/Was ujrzeć w tym uroczystym dla Was dniu. I jak lista gości zamknięta? Czy chciała byś widzieć dodatkowe 150 osób z tego forum? ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Arturze kwiatek pozostanie w tym miejscu co powinien, podwiązki nie planuję, ani tym bardziej ściągania jej ząbkami z głową pod sukienką (bleh). Idziemy pod prąd ![]() A co do zdjęć to pewnie po weselu zamieszczę je w odpowiednim wątku ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-06-02 08:18:06 przez Susanna --- ________________________________________________________
31 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.