31 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Administrator
![]() |
|
Piękna! Taka dziewczęca, delikatna, zwiewna. Dla młodej damy idealna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Prześliczna sukieneczka dla córki, ładnie uszyta, uwielbiam takie sukienki, bo są takie wdzięczne, kobiece. Córeczka musiała być dumna nosząc taką niebanalną sukieneczkę.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tą zieloną sukienkę szyłam tamtego roku ,sąsiadce na ślub jej siostry, bardzo mi s
ię ta sukienka podoba. projekt własny klientki.A na drugim zdjęciu moja córunia jako wróżka na balu w przedszkolu. ![]() Niewiem dlaczego nie chce mi załadować zdjęć.Próbowałam kilka razy i nic. Spróbuję jutro. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No i dziś też nic z tego. Chyba muszę to zgłosić.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No nareszcie się udało.Ale to moja wina bo zamiast poczekać dłuuuuuuuuuuugą chwilę ,to z niecierpliwością klikałam cały czas na Załaduj. [dać babie komputer]
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ się napracowałaś przy tej wróżce ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
Piękna suknia naprawdę musiałaś się napracować wyszła jak z bajki, każda dziewczynka o takiej marzy moja córka jak zobaczyła to stwierdziła że też taką chce
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wow ! Też jestem pod wielkim wrażeniem, przyznam się, że jak moje dziewczynki były na etapie balików to wypożyczałam stroje, może dlatego że miałam blisko, tanio i był bardzo duży wybór stroi... ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wróżka bardzo oryginalna!!!Brawa dla mamusi należą się!!!ŚLICZNA,ŚLICZNA i jeszcze raz ŚLICZNA!!!!
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wróżka jak marzenie!!
|
31 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.