Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Droga Magdo! Może to Ci coś wyjaśni. Jeśli będzie mało czytelne to Ci to zeskanuję,bo na dziś mogłam zrobić tylko zdjęcia.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cholera jasna z tym moim komputerem! Nie wiem dlaczego nie udało mi się wkleić zdjęć. Jutro spróbuję jeszcze raz bo myślę że mam to o co Ci chodzi.Cóż, złośliwość rzeczy martwych.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wstawiam obiecane skany, mam nadzieję że tym razem się uda bo pomaga mi mądrzejsze ode mnie dziecko.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oczywiście wstawiłam nie po kolei, ale są widoczne numery stron,więc myślę że sobie poradzisz?
--- Ostatnio edytowane 2010-03-24 22:06:06 przez dana --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Na swoje usprawiedliwienie dodam że wstawiałam po kolei.Nie wiem co się porobiło?
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Już nie mam siły do tego,widzę że "zjadło" str.47, to będzie 3 str. w kolejności. Wstawiam więc zdjęcie.Ja u siebie w kompie mam te skany po kolei więc nie wiem już o co chodzi?
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Teraz już tylko pozostaje Ci ułożyć puzzle
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wielkie dzięki dana, dokładnie o to mi chodziło, myślę że sobie pomalutku poradzę
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
!!!!
no proszę nawet nie miałam bladego pojęcia, że tak to działa ![]() a jak "narysować" podkrój pachy na części centralnej (przedniej i tylnej) koszuli?? jakieś lustrzane odbicie rękawa?? albo nr strony poproszę bo chyba nie umiem znaleźć ![]() dziękuję ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.