12 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
No prosze, jaka wymyślna! A taka miala być niby zwykla ,,kiecka" a tu taka fajna sukienka wyszła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zawsze, pięknie. Czułam ze twoja sukienka będzie bardzo ładna , jak wszystkie twoje prace zresztą, Brawo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
No ladnie Sus, nie dajesz Nam szans
![]() Jest przezajefajna. Tez chce taka! |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ponieważ przez ostatnie dwa tygodnie wykonywałam pracę umysłową związaną z czynnością zmierzającą do otwierania sprzętu przeciwdeszczowego w pewnej części ciała, to nic lepszego nie mogę wymyślić, ale bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Hahahaagaaffku rozbroiłaś mnie ![]() Dzięki dziewczyny za pozytywne komenty. Zobaczcie ile teraz się "sypnęło" projektów. I jakie piękne i pomysłowe ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aż się boje tam patrzeć. A tu moja praca ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widziałam, widzialam na Fb Łucznika i bardzo mi sie spodobał! JAk go zalozysz latem, to nikt nie przejdzie obojetnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny kapelusz
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sussano.........sukienka jest....dosłownie szok!!!A Twoja talia....
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a wiadomo kiedy ogłoszenie wyników ? bo się nie mogę doczytać ![]() ________________________________________________________
|
12 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.