12 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Normalnie nie mogę wyjść z podziwu takie cudo
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jej nie wiem co ładniejsze - przód czy tył!! Rewelacja!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no tak czułam że co lepsze to na koniec czeka ![]() pięknie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziewczyny, możecie mi powiedzieć czy u was jak wchodzicie na konkurs to widać moje zdjęcia ? bo nie wiem czy dobrze dodałam , bo u mnie nie widać ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widać,i to doskonale.
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Widać o tutaj -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziekuje za mile slowa
![]() Ja w związku z tym że od stycznia wynajmujemy mieszkanie mam tyle roboty ze nie mam wogóle czasu tu zaglądać, czasem tylko na kilka blogów zaglądne w przerwie na kawkę, ale wieczorkiem postaram się też wrzucić fotki do mojego wątku. Pozdrowionka |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hej powiedzcie mi jak mam włożyć więcej zdjęć niż jedno ?? za jednych machnięciem
aktualnie wsadziłam cztery ale każde z osobnego posta ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No ja też tak zrobiłam. Nie dało się inaczej ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A to moja kreacja ![]() ________________________________________________________
12 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.