Administrator
![]() |
|
SnowBlack w poprzedniej edycji konkursu powstał taki "problem" - może to być coś co powstało wcześniej. Ma spełniać założenia konkursu. Ważne, że sama uszyłaś. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
o super dzięki za odpowiedź
w sumie niedawno dowiedziałam się o konkursach łucznika, więc jestem troszkę mało obeznana jeszcze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zapisałam się.Jeszcze nigdy nie brałam udziału w żadnym konkursie.Zobaczymy.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powodzenia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dlaczego tak sądzisz Moniczko? ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monia no właśnie - dlaczego?? U mnie wypadły 2 zarwane noce ale już kończę.
Z drugiej strony tych konkursów będzie jest sporo wiec gdyby co to załapiesz się na kolejny. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie no ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj tam, oj tam, przesadzasz! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam problem w związku z tym konkursem.
Wstyd sie przyznac, ale mimo, ze mam zalozone konto na FB to wcale z niego nie korzystam. NIe umieszczalam nigdy zadnych zdjec, ani tym podobnych. Myslalam ,ze wystarczy przeslac zdjecia droga mailową, a to trzeba umiescic je bezposrednio na Fb łucznika. JAk mam to zrobic? Czy najpierw kliknac dodac post i tam napisac o rzeczy, ktora uszylam, a potem jeszcze kliknac dodac zdjecia z dysku? Wole sie najpierw zapytac, zeby czegos nie pomieszac. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
chyba tak, szczerze ci powiem że jeszcze nie nie puszczałam posta ze zdjęciem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.