12 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
oj widzę ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Odjazdowe kreacje dodałyście ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No wlasnie! Co za zbieg okolicznosci, prawda??????Az sie zaczelam zastanawiac o co chodzi bo mam kuzynke, co ma takie nazwisko jak ja i na imie MAgdalena, ale zdjecie mi nie pasowalo! Szok maly przezylam ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Sallama widziałam - bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie też sukienka Kasi sie podoba szalenie.
Jest wystrzałowa... ![]() ![]() A Moniki Magdaleny jesteście siostrami forumowymi ![]() Moniczko czemu zasłoniŁas buźkę? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo na żadnym nie byłam uśmiechnieta i nie uczesana, zmęczona i marudziłam Michasiowi i postanowiłam obciąć ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Opublikujcie tu tez swoje sukienki ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystkie prace piękne. Trzymam kciuki. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To jak tu jestem , może jako pierwsza:
Dla tych którzy nie są na facebooku: ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow ![]() ![]() ________________________________________________________
|
12 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.