Administrator
![]() |
|
Ponieważ Pan Bartosz coś się ostatnio na forum nie pokazuje (a szkoda) spieszę donieść, że Łucznik ogłosił kolejny konkurs.
Temat: "Black & White". Wszystkie informacje dostępne na Facebooku pod tym linkiem -> KLIK Ktoś chętny?? Ja się piszę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zgłosiłam się ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jakimś dziwnym zrządzeniem losu mam do uszycia wdzianko w biało czarny norweski wzór, może zdążę zanim zima się skończy ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
ciekawe czy trzeba sie wczesniej jakos zglosic czy wystarczy wykonac prace i zamiescic zdjecie? bede wdzieczna za odpowiedz bo nie moge odnalezc tej informacji
![]() pozdrawiam --- Ostatnio edytowane 2011-11-27 09:42:24 przez anna85 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie ma takiej informacji bo zgłoszeniem jest wysłanie pracy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam wielką ochotę na udział ale nie wiem czy zdążę. Projekt już jest na papierze ale mało czasu , no zobaczę jeszcze ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Też nie wiem czy zdążę. Kurcze przed Świętami tyle roboty! Yhhh póki co materiał kupiłam ale pomysłu brak. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja się zastanawiam nad proporcjami tej czerni i bieli- ale chyba takie założenie konkursu... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawie ciekawie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Moniko sukienka czy jakikolwiek ciuszek może być w przeważajacej częci np. czarny a niewielkie akcenty mogą być białe. Wiem bo już ktoś o to pytał. ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.