Wersja do druku

12 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Administrator
Monia wchodzisz na stronę Łucznika -> szukasz konkursu Black&White lub klikasz w ten link KLIK -> jesteś na ich TABLICY. Teraz najważniejsze: widzisz hasło Udostępnij i masz do wyboru post, link, zdjęcie, film. Wybierasz zdjęcie i wgrywasz je z kompa, dodajesz opis. Zdjęcie automatycznie znajdzie się w albumie Łucznika. Mam nadzieję, że pójdzie Ci gładko.

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Szyję, szyję ,:hura: chociaż już myślałam że nie dam rady. Dziś właśnie kupiłam materiał i przyparta do muru wziełam się za szycie. Czekam tylko na córkę aż wróci bo musi ją zmierzyć. Chyba na ten konkurs nie trzeba szyć dla siebie, ?? ważne że własnoręcznie. Tak myślę i dlatego szyję na córkę w końcu jej figura to nie moja:)
Monia wchodzisz na stronę Łucznika -> szukasz konkursu Black&White lub klikasz w ten link KLIK -> jesteś na ich TABLICY. Teraz najważniejsze: widzisz hasło Udostępnij i masz do wyboru post, link, zdjęcie, film. Wybierasz zdjęcie i wgrywasz je z kompa, dodajesz opis. Zdjęcie automatycznie znajdzie się w albumie Łucznika. Mam nadzieję, że pójdzie Ci gładko.
Aha, bo myslalam ze pisze sie osobno post, a potem osobno zdjecie. Ok, zaraz spróbuje.
Dzieki:buzki::buzki::buzki::buzki:
A ja uszyłam i stwierdziłam że sama sukienka szału nie zrobi doszyłam kapelusz, no ale w ocenianiu będzie brana tylko jedna rzecz, więc wszystko nie ma sensu :beczy: no po prostu do projektanta mi daleko albo inaczej jestem bardziej praktyczna i co ja z tym fantazyjną kreacja zrobię późnię?
A tam rezygnuje :( tego nie wystawię, chyba że coś nowego wymyślę :)
Ale za to urozmaiciłam mojego bloga :rotfl: co mnie bardziej cieszy :hura:

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
A ja sukienke mam uszyta juz tydzien temu - z pomoca mamy :-) ale nie ma kiedy fotek zrobic :-)
Sukienka mojej konstrukcji i projektu :-)
Sus jestem ciekawa Twojej kreacji :-)
Stara Gwardia
Ciekawie się zapowiada, chcę wszystkie wasze suknie zobaczyć.ciekawość moja nie zna granic:)
Stara Gwardia
Kasi sukienka juz tam jest:oklasky:Moja zreszta tez:stres:
Stara Gwardia
Do niedzieli - 18 grudnia, do godziny 23.30:)

12 stron: < 1 2 3 4 5 6 7 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.