Administrator
![]() |
|
Monia wchodzisz na stronę Łucznika -> szukasz konkursu Black&White lub klikasz w ten link KLIK -> jesteś na ich TABLICY. Teraz najważniejsze: widzisz hasło Udostępnij i masz do wyboru post, link, zdjęcie, film. Wybierasz zdjęcie i wgrywasz je z kompa, dodajesz opis. Zdjęcie automatycznie znajdzie się w albumie Łucznika. Mam nadzieję, że pójdzie Ci gładko. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szyję, szyję , ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aha, bo myslalam ze pisze sie osobno post, a potem osobno zdjecie. Ok, zaraz spróbuje.
Dzieki ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja uszyłam i stwierdziłam że sama sukienka szału nie zrobi doszyłam kapelusz, no ale w ocenianiu będzie brana tylko jedna rzecz, więc wszystko nie ma sensu ![]() A tam rezygnuje ![]() ![]() Ale za to urozmaiciłam mojego bloga ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ale to bardzo fajna sukienka! I na najbliższy sezon sylwestrowo-karnawałowy jak znalazł! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
A ja sukienke mam uszyta juz tydzien temu - z pomoca mamy
![]() ![]() Sukienka mojej konstrukcji i projektu ![]() Sus jestem ciekawa Twojej kreacji ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawie się zapowiada, chcę wszystkie wasze suknie zobaczyć.ciekawość moja nie zna granic ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kasi sukienka juz tam jest ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
dziewczyny,a do kiedy te zgloszenia? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do niedzieli - 18 grudnia, do godziny 23.30 ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.