Stara Gwardia
![]() |
|
No to dobrze sobie wydedukowałam bo już kończę. Tylko jak to jest- jak uszyję spódnice i założe do zdjęcia bluzkę to oceniana będzie tylko ta rzecz co zaznaczę że jest na konkurs? ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak. Musisz określić która rzecz ma być oceniana ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A można przygotować więcej niż jedną rzecz?
Stara Gwardia
![]() |
|
Raczej nie, na facebooku Łucznik napisał, że tylko jedną ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no szkoda, bo mam dwie koncepcje ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja koncepcji to mam z 10 a tu trzeba uszyć jedną ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ITA bądź optymistką ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
No właśnie, beznadziejnie ze termin składania prac wypada przed Świętami :/ akurat jak pracy jest najwięcej. Yhhh wrrrr... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A wiadomo, czy rzecz ma być uszyta specjalnie na konkurs, czy można wrzucić coś, co powstało juz jakiś czas temu, a spełnia wymagania?
zastanawia mnie to, bo posiadam jedną fajną kreację... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no chyba może ![]() A miałam świetną sukienkę to już ją sprzedałam ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.