12 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus Twoja sukienka dla mnie hit. Tył jest boski, ta linia!
Ja tak na ostatnia chwile, też coś uszyłam, wzięłam się za to wczoraj wieczorem i dziś skończyłam ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaka skromna, a twoja praca jest prześliczna, szczególnie góra , bardzo ładnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sus - piękna sukienka! Rewelacja!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lecę tam popatrzeć na Wasze kreacje ale komentarze mnie podekscytowały totalnie...
Kapelusz anistach śliczny ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O jeżu kolczasty jakie dzieła wystawiłyście tam !!!! ![]() Przepiękne!!! Nie zazdroszczę roboty jury,o nie! To dla nich będzie olbrzymi problem,by uhonorować te najpiękniejsze. Dziewczyny ja nie wszystkie Was znam z nazwiska, ale te które rozpoznaję wstawiłyście obłędne stroje.. Honiu jestem oczarowana,Stefciu rewelacyjny karczek, o Sus, Kasi,Monikach już pisałam , Ita - piękna zarówno z przodu jak i z tyłu.. i inne dziewczynki kochane za wszystkie trzymam kciuki i wierzę,że wszystkie zostaniecie uhonorowane. Już trzymam jeden kciuk bo juz konkurs zamknięty no i ja muszę pisać na forum ![]() Kiedy te wyniki będą ,no kiedy...no kiedy ... no kiedy... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no właśnie też pytałam się wcześniej, ale nikt mi odpowiedział ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, na prawdę super kreacje ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
napisali ze wyniki będą wkrótce ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-12-19 07:52:35 przez ITA --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję. Niestety stanęłam krzywo (jak zawsze) i nie widać dokładnie cięć ![]() Stefciu w każdym razie ja moją sukienkę męczyłam przez kilka dni i 2 noce :> A Twoja mimo, że prosta jest efektowna, góra to majstersztyk! Bardzo się cieszę, że temat konkursów tak rozwinął się. Proponuję żebyśmy w przyszłości tutaj tez wklejały choć po jednym zdjęciu bo nie wszystkie z Was kojarzę na facebooku. anistachkiedy rozwiązanie konkursu - tego nikt nie wie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Sus, że się podoba ![]() Ze swoją suknią domyśliłam się że siedziałaś długo, ale efekt boski. Ta osa z Tyłu mnie "zabiła" też taką chcę ![]() To ja załączam tu zdjęcie swoje dla tych bez facebooka - choć mówi się, że jak nie masz facebooka to nie istniejesz ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
12 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.