Stara Gwardia
![]() |
|
Ale strata ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-02-28 11:48:05 przez anistach --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A jaki był tytuł i autor?
Jeśli napiszesz, to jest duża szansa że uda się znaleźć. Ja przy pomocy miłych osób z innego forum (nie związane z róbótkami); odnalazłam książkę z której pamiętałam tylko trochę fabuły..a nie pamiętałam ani tytułu ani nic więcej. Napisz - i będziemy wspólnie szukać! ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Administrator
![]() |
|
Ej no Ty jesteś uzdolniona pod każdym względem a ja nawet nie potrafię wszyć kołnierza rewersowego ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj żebym ja to wiedziała
![]() Dziękuję bardzo za troskę |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z tym szewcem to trochę śmiesznie wyszło. Chodzi tu konkretnie o zwężanie cholewek w butach. Zaczęło się dobrych 10 lat temu kiedy to mojej córce spodobały się długie lakierowane kozaczki - niestety za szerokie w łydkach. Obejrzałam je dokładnie i powiedziałam że to nie problem:długi zamek jest, skórka miękka - nie ma problemu. A ponieważ mam koleżankę która pracuje w sklepie obuwniczym i kiedy klientka ma taki sam problem przysyła je do mnie. Zamki w buta też zdarza mi się naprawiać.
Tak to jest z tym szewstwem, Sus ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
PS. Była to na pewno bardzo stara książka koniec lat 40tych , początek lat 50tych
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
http://allegro.pl/kroj-i-modelowanie-odziezy-meskiej-1966-r-i2164573941.html
czy to nie ta książka? Jest smoking i modelowanie na różne typy figury? Vide: spis. ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiesz Doska, że to może być ta książka . Nie wiem dlaczego jej do tej pory nie znalazłam na allegro choć na prawdę regularnie poszukałam w tytułach. Policytuję się mimo wszystko o nią. Jak jej nie zdobędę to nie będę pewna
Dziękuję bardzo za cynk Jestem pewna , to jest ta książka ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-02-28 18:19:16 przez jolka68 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powodzenia ![]() We wstępie autor napisał że są zmiany i poprawki, w stosunku do pierwszej książki, którą napisał-czyli być może to Twoje wydanie było wcześniejsze? P.S. Ja mam na imię Anna (jak w stopce!) --- Ostatnio edytowane 2012-02-28 20:07:36 przez amatorskieSzycie --- ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Świeżynek
![]() |
|
a wiecie że mam książke KRAWIECTWO CIĘŻKIE BUJARSKIEGO jesli komus trzeba to zeskanuje. Uczyłam się na niej i naprawdę jest nie do podrobienia- smieszne ale prawdziwe dla zawodowców. Możecie na mnie liczyć.Zajmuje sie tylko mundurami ... ale w niej tego nie ma a szkoda. pozdro
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.