Stara Gwardia
![]() |
|
Wieki temu jak zaczynałam przygodę z szyciem maszynę miałam w pokoju, tylko podczas remontu domu była w kuchni ale wtedy była mało używana, potem stała w holu a teraz jak już dzieci poszły na swoje to dostał mi się ich pokój,[ fakt że czekam na remont w nim i brak mi stołu takiego wielkiego i muszę przycinać w dużym pokoju na stole
![]() ![]() ![]() Ciekawe te wasze kąciki ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-04-20 08:06:41 przez tosial --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obiecałam że się pochwalę
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję i zazdroszczę
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękny kącik. Serdecznie gratuluję . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Och super masz!!
Ja tez moge tylko pozazdroscic. Moja maszyna wyciagam i stawiam na lawie w pokoju i tyle mam miejsca. Jak ktos przychodzi to chowam. Jeszcze nie jestem do konca urzdzona wiec jest nadzieja w sypialni na blat pod oknem ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kiedyś , dawno,dawno temu miałam fajny fajny mebel: regał z otwieranym blatem.Blat w jednej części był zamocowany do regału a drugą podpierały rozkładane nóżki. Chciałabym bardzo kupić coś takiego ale nie ma. Do łask wracają półkotapczany, może i regałostoły wrócą.Byłby super minikącik krawiecki
|
|
Administrator
![]() |
|
Miałam taki regał! Rety to były takie stare meble gierkowskie, straszne były i nie do zdarcia. Ten otwierany regał służył mi za biurko gdy byłam dzieckiem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tez sie przy takim uczylam, a przy gornej polce byla jarzeniowka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja ten regał mam jeszcze w piwnicy (już bez tego blatu, który został stołem)Zmierzyłam, blat miał ok 85 na 120 cm.Pod spodem szafeczka o głębokości 30 cm czyli spokojnie maszyna i ower się mieści. U mnie jako oświetlenie robiła lampka na klips
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.