Wersja do druku

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Stara Gwardia
Hej Marianka50, Ty nie czekaj tylko czym prędzej wyciągnij ten regał z piwnicznych czeluści i szukaj jakiego cieśli-stolarza by "przywrócił go do łask":):). Blat 120x85 wart takiego zachodu.
Stara Gwardia
Bardzo bym chciała ale o fachowców trudno
Administrator
Bardzo bym chciała ale o fachowców trudno
Jeśli chodzi o odnawianie starych mebli to bardzo polecam kanał "projekt cacko" -> KLIK
Duuuużo przydatnych informacji :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
Och jak ja wam zazdroszczę własnego kącika :beczy::beczy: ja dziś odbieram maszyne z serwisu i właśnie powstał problem, że w mieszkaniu brak miejsca dla mnie, więc pozostaje mi stół w salonie lub w kuchni gdy synek pójdzie spać, ale cóż zrobić :bezradny:
Nie płacz, bądź cierpliwa - jak domownicy zobaczą cuda wyczarowane przez Ciebie na Privilegu to na pewno pomogą Ci taki kącik zorganizować. Tego Ci serdecznie życzę:):)
Świeżynek
Mam nadzieję, że się życzenia spełnią :) no zobaczymy cóż to z mojej twórczości wyjdzie :)
Mój kącik w kącie mojego małego pokoju. Podwijałam spodnie jeansowe i musiałam rozłożyć odpowiednią do tego maszynę. A tak to rozkładam swój majdan na ławie i mąż jest z tego powodu bardzo "zadowolony"!. Stoi nade mną i pyta kiedy pozbieram to wszystko ... a ja najchętniej to trzymałabym ją na tym stole przez cały czas bo mi nie przeszkadza :rotfl::rotfl::rotfl: Odsuwam ją tylko trochę na bok i jest miejsce na jego krzyżówki albo kufel :D
Dla mnie to moje wszystkie maszyny mogłyby być non stop rozłożone.:D:jezyk_oko:

--- Ostatnio edytowane 2017-06-09 13:23:54 przez mamamarta ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Kącik, kąteczek, kątunio:D w stylu vintage

--- Ostatnio edytowane 2017-06-09 14:35:28 przez Marianka50 ---
Stara Gwardia
Kącik, kąteczek, kątunio:D w stylu vintage

--- Ostatnio edytowane 2017-06-09 14:35:28 przez Marianka50 ---
Hehe... Krzesła z kuchni bo w pokoju fotele są. Maszyna stara z końca lat pięćdziesiątych, ale szyje jak żadna inna. Nie zamienię jej, chociaż szafka wymaga renowacji. Kiedyś mąż ją okleił taką specjalna tapetą. Mam takiego męża co to pomaga wszystkim w różnych remontach i nie potrafi nikomu odmówić. Niestety jak ja czegos potrzebuję dla siebie lub domu muszę dłuuuugo czekać.:(
Stara Gwardia
Ja bym tego kacika wogole nie skladala :)
A co to za maszyna bo nie moge doczytac, ladna :D
Popros kiedys o pomoc sasiada, to moze maz pozmienia terminy i bedziesz miala zrobione wszystko na cito.
Zartuje oczywiscie, lepiej pozno niz wcale :)

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.