Stara Gwardia
![]() |
|
Hej Marianka50, Ty nie czekaj tylko czym prędzej wyciągnij ten regał z piwnicznych czeluści i szukaj jakiego cieśli-stolarza by "przywrócił go do łask"
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo bym chciała ale o fachowców trudno
|
|
Administrator
![]() |
|
Jeśli chodzi o odnawianie starych mebli to bardzo polecam kanał "projekt cacko" -> KLIK
Duuuużo przydatnych informacji ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Och jak ja wam zazdroszczę własnego kącika ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Nikt nie wierzy we mnie, uwierzę sama w siebie...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie płacz, bądź cierpliwa - jak domownicy zobaczą cuda wyczarowane przez Ciebie na Privilegu to na pewno pomogą Ci taki kącik zorganizować. Tego Ci serdecznie życzę
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mam nadzieję, że się życzenia spełnią ![]() ![]() ________________________________________________________
Nikt nie wierzy we mnie, uwierzę sama w siebie...
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mój kącik w kącie mojego małego pokoju. Podwijałam spodnie jeansowe i musiałam rozłożyć odpowiednią do tego maszynę. A tak to rozkładam swój majdan na ławie i mąż jest z tego powodu bardzo "zadowolony"!. Stoi nade mną i pyta kiedy pozbieram to wszystko ... a ja najchętniej to trzymałabym ją na tym stole przez cały czas bo mi nie przeszkadza ![]() ![]() ![]() ![]() Dla mnie to moje wszystkie maszyny mogłyby być non stop rozłożone. ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-06-09 13:23:54 przez mamamarta --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kącik, kąteczek, kątunio
![]() --- Ostatnio edytowane 2017-06-09 14:35:28 przez Marianka50 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Hehe... Krzesła z kuchni bo w pokoju fotele są. Maszyna stara z końca lat pięćdziesiątych, ale szyje jak żadna inna. Nie zamienię jej, chociaż szafka wymaga renowacji. Kiedyś mąż ją okleił taką specjalna tapetą. Mam takiego męża co to pomaga wszystkim w różnych remontach i nie potrafi nikomu odmówić. Niestety jak ja czegos potrzebuję dla siebie lub domu muszę dłuuuugo czekać. ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja bym tego kacika wogole nie skladala
![]() A co to za maszyna bo nie moge doczytac, ladna ![]() Popros kiedys o pomoc sasiada, to moze maz pozmienia terminy i bedziesz miala zrobione wszystko na cito. Zartuje oczywiscie, lepiej pozno niz wcale ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.