166 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Piękne bombki Susanno!!!Ale Ty jesteś cierpliwa! Dekoracje do domku bardzo oryginalne!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cierpliwośc popłaca,piękna ta bombka .
|
|
Administrator
|
|
Kochani trzeba nad każdą bombką trochę posiedzieć ale warto ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Administrator
|
|
Mała aktualizacja - szyję ale efektów końcowych póki co brak. Co więcej mam nowe zadanie - uszyć sukienkę na studniówkę. No i w najnowszym numerze Burdy jest jedno z moich zdjęć -> KLIK To motywuje do dalszego szycia. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
|
Stara Gwardia
|
|
GRATULACJE
Ciekawe czy fotki czytelników też by opublikowali Kiedyś napisałem do Burdy dlaczego jest tak mało rzeczy dla Panów,(odpowiedź rzecz jasna znałem bez zwrotnej informacji). Zobaczymy może jakieś moje rzeczy kiedyś też się pojawią. ________________________________________________________
NIGHT FOX - NEVER STOP DESIGNING !!!
http://nightfox.pl FaceBook: https://www.facebook.com/pages/Night-Fox/249430335071236 |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
GRATULACJE SUSANNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Trinny już biegnie po nową burdę żeby mieć to pamiątkowe zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super,że Ci się udało.Wiem jaka to radość!!!!Mojego synka zdjęcie ukazało się w gazecie TWOJE DZIECKO,ale byłam dumną mamą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Administrator
|
|
Lisku chyba samych zdjęć czytelników nie publikują - nie ma takiego działu
Trinny no więc wiesz jaka to DUMA przed duże D ________________________________________________________
|
Mistrz Krawiectwa
|
|
Sus, wielkie, wielkie gratulacje w związku z Burdą!!!! Jak by nie patrzeć jest to prestiżowe modowe pismo i znależć się na jego łamach to ogromny sukces i osobista satysfakcja. Nie mogę się doczekać, aby zobaczyć Twoje zdjęcie, bo dopiero jutro będę miał w ręku tą Burdę. Bardzo miła rzecz !!
A bombka fantastyczna, tylko czy nie za ciężka do powieszenia na choince ? --- Ostatnio edytowane 2010-12-21 21:31:33 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Gratuluje ))
A te karczochy faktycznie piękne i pracochłonne .Czy do wycinania tych kwadratów używałaś tej specjalnej kratki ? nie wiem jak się to nazywa fachowo ? ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Administrator
|
|
Wojtku dziękuję!! A co do bombki to ona nie jest aż tak bardzo ciężka. Wiesz te kule styropianowe kupuje się w różnych wielkościach - nie było mniejszej więc wzięłam dość dużą. Mniejsze napewno po wykonaniu są lżejsze
Migotko ale jakich kwadratów...? To się tnie tasiemkę na ok. 8 cm paski i składa pośrodku aby wyszedł trójkąt ________________________________________________________
166 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.