166 stron: « < 129 130 131 132 133 134 135 > »
Administrator
![]() |
|
Haha Zbyszku mój mąż to "nocny marek" - pracuje do późna ale w nocy musi spać choć te kilka godzin. Niemniej wątpię, żeby mój ślubny aż tak się angażował w karmienie syna ![]() ![]() Beatris czyli jest dla mnie nadzieja ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może po babciach albo dziadkach, po charakter przeważnie przeskakuje co drugie pokolenie ![]() Odpoczywaj i nie martw się na zapas. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Susanna ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki Kaziu ![]() Ikk też słyszałam, że większość cech charakteru jednak dzieci odziedziczają po dziadkach. Czyli jest nadzieja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna sukienka. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mam wrażenie, że minęły całe lata świetlne od mojego ostatniego "uszytku". Prosta sukienka-nietoperz. Infantylna do bólu. Do chodzenia po domu.
![]() |
|
Nie wszystko, co się szyje, musi mieć stopien trudności ***** ( czyt. 5 gwiazdek).
A sukienka niby prosta, ale ma ładne wykończenie dekoltu, gwiazdki na tkaninie, spoko ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale zaczęłaś szyć. A sukienka ładna i to jest przykład, że bardzo dobre efekty można osiągnąć prostymi metodami. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Właśnie. Nie musi być od razu fontanna z wodotryskiem. Bardzo sympatyczna sukienka.
Muszę powiedzieć, że do szycia prostych modeli najtrudniej mi się zebrać. Więc podziwiam. I wyglądasz tak, jak przed Stasiem. A może nawet lepiej. Jak to możliwe? ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Lubię prostotę, a dzięki wykończeniu sukienka ma w sobie to ,,coś,,.
|
166 stron: « < 129 130 131 132 133 134 135 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.