Wersja do druku

166 stron: « < 130 131 132 133 134 135 136 > »

Krawiec-Filozof
Nie wiem, doprawdy, dlaczego uważasz, że jest infantylna? Że gwiazdeczki? No proszę Cię...
Do chodzenia po domu jest w sam raz! Ale i na zewnątrz można się w niej pokazać, jeśli odpowiednio się dobierze dodatki!
Starannie uszyta - jak zwykle u Ciebie - i sama możesz być zaskoczona, jakie jeszcze pomysły w związku z nią mogą Ci zaświtać...
Widzę ją np. w wersji wieczorowej ze srebrzystym szalem z tafty i długimi srebrzystymi rękawiczkami, a do tego lakierowane szpilki. I srebrzystą torebkę. Albo lakierowaną czarną. Fryzura w kunsztownie upięty kok i długie srebrne kolczyki.

https://www.facebook.com/Zibiasz
Administrator
Monia masz rację, że nie trzeba od razu szyć z kroju trudnego ale... tak mi się marzą jakieś kombinacje lub chociaż zaszewki ;)

agaaffku w wypadku tak prostego kroju można poszaleć z ozdobnikami no nie :)

Czeremcho jakoś nie potrafiłam się zebrać, sukienkę skroiłam i swoje przeleżała. Mam skrojonych kilka ciuszków tylko kiedy znaleźć czas na szycie :mysli:
Wyglądam tak samo jak przed Stasiem tyle, ze bez "piłki" z przodu ;)

Gosia dzięki, że tak uważasz. Nie chciałam, żeby sukienka była "miałka".

Zibi jesteś mistrz i ciekawe zestawienia przedstawiłeś. Szkoda tylko, że przez najbliższe lata czeka mnie siedzenie w domu. Nici ze strojenia się ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Pogromca spamerów
Madzialeno ale w domu też można się stroić
Mistrz Krawiectwa
Sus, sukieneczka sympatyczna, jak ją określiła Czeremcha. W tej kreacji w gwiazdeczki, jawisz mi się jak taka dobra czarodziejka lub wróżka !!
A z dodatkami, jakie określił Zibiasz, naprawdę można wystapić w tej kreacji na zewnątrz. A swoją drogą, jestem pełen uznania dla Zibiasza, który potrafi opisać np. takie trafne dodatki. Zibiaszu, pełen ukłon !!

--- Ostatnio edytowane 2014-01-18 10:29:18 przez Wojtek ---
Stara Gwardia
Zibi podsunął doskonałe pomysły ... ta sukienka może być na wiele okazji Susanno,niekoniecznie wyłacznie na domowy wybieg. :)
Administrator
Hej! Wpadam dosłownie na sekundę, jakimś cudem udało mi się uszyć sukienkę, na którą miałam smaka od dawna :) Wykrój z Papavero, serdecznie polecam, świetnie się szyje i dobrze nosi.

* Susanna szyje - mój blog :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Świetnie w niej również wyglądasz!
Stara Gwardia
Susanno, bardzo fajna sukienka. Szukałam szczegułow, wszystko jest na Twoim blogu, dzięki
Faktycznie bez kieszeni lepiej się prezentuje.
--- Ostatnio edytowane 2014-02-04 07:41:35 przez Niteczka82 ---

--- Ostatnio edytowane 2014-02-04 07:43:32 przez Niteczka82 ---
Super sukienka,i ładnie w niej wyglądasz.Ja uwielbiam dzianiny.

166 stron: « < 130 131 132 133 134 135 136 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.