166 stron: « < 130 131 132 133 134 135 136 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Nie wiem, doprawdy, dlaczego uważasz, że jest infantylna? Że gwiazdeczki? No proszę Cię...
Do chodzenia po domu jest w sam raz! Ale i na zewnątrz można się w niej pokazać, jeśli odpowiednio się dobierze dodatki! Starannie uszyta - jak zwykle u Ciebie - i sama możesz być zaskoczona, jakie jeszcze pomysły w związku z nią mogą Ci zaświtać... Widzę ją np. w wersji wieczorowej ze srebrzystym szalem z tafty i długimi srebrzystymi rękawiczkami, a do tego lakierowane szpilki. I srebrzystą torebkę. Albo lakierowaną czarną. Fryzura w kunsztownie upięty kok i długie srebrne kolczyki. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Administrator
![]() |
|
Monia masz rację, że nie trzeba od razu szyć z kroju trudnego ale... tak mi się marzą jakieś kombinacje lub chociaż zaszewki ![]() agaaffku w wypadku tak prostego kroju można poszaleć z ozdobnikami no nie ![]() Czeremcho jakoś nie potrafiłam się zebrać, sukienkę skroiłam i swoje przeleżała. Mam skrojonych kilka ciuszków tylko kiedy znaleźć czas na szycie ![]() Wyglądam tak samo jak przed Stasiem tyle, ze bez "piłki" z przodu ![]() Gosia dzięki, że tak uważasz. Nie chciałam, żeby sukienka była "miałka". Zibi jesteś mistrz i ciekawe zestawienia przedstawiłeś. Szkoda tylko, że przez najbliższe lata czeka mnie siedzenie w domu. Nici ze strojenia się ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Madzialeno ale w domu też można się stroić ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sus, sukieneczka sympatyczna, jak ją określiła Czeremcha. W tej kreacji w gwiazdeczki, jawisz mi się jak taka dobra czarodziejka lub wróżka !!
A z dodatkami, jakie określił Zibiasz, naprawdę można wystapić w tej kreacji na zewnątrz. A swoją drogą, jestem pełen uznania dla Zibiasza, który potrafi opisać np. takie trafne dodatki. Zibiaszu, pełen ukłon !! --- Ostatnio edytowane 2014-01-18 10:29:18 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibi podsunął doskonałe pomysły ... ta sukienka może być na wiele okazji Susanno,niekoniecznie wyłacznie na domowy wybieg. ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SUS PIĘKNA SUKIENKA!PARĘ LATEK JESTEM STARSZA OD CIEBIE ALE NOSIŁABYM JĄ NIE TYLKO PO DOMU ODWAGI!JEST SUPER!
|
|
Administrator
![]() |
|
Hej! Wpadam dosłownie na sekundę, jakimś cudem udało mi się uszyć sukienkę, na którą miałam smaka od dawna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetnie w niej również wyglądasz!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno, bardzo fajna sukienka. Szukałam szczegułow, wszystko jest na Twoim blogu, dzięki
Faktycznie bez kieszeni lepiej się prezentuje. --- Ostatnio edytowane 2014-02-04 07:41:35 przez Niteczka82 --- --- Ostatnio edytowane 2014-02-04 07:43:32 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Super sukienka,i ładnie w niej wyglądasz.Ja uwielbiam dzianiny.
|
166 stron: « < 130 131 132 133 134 135 136 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.