166 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
| Administrator
  |  | 
| Zapomniałam Wam pokazać moją ostatnią bluzkę. 
 ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Bluzeczka śliczna, ładny kolor, ale to dzianinka, brrrr !! Ciągle nie mogę przekonać się do szycia dzianin. | |
| Administrator
  |  | 
| Wojtku Ty nie umiesz się przekonać do szycia dzianina a ja do szycia satyny   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Świeżynek
  |  | 
| Te falbanko-kwiatuszki wyglądają świetnie! ________________________________________________________ Przeszyj to sam ~ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Fajniutka!!!!W moim kolorku i z ulubionej dzianinki też bardzo ją lubię!!! | |
| Administrator
  |  | 
| A teraz Kochani dobiję Wojtka   Kolejne dzianinowe uszytki: sukienka i bluzka  Więcej zdjęć i opis na moim blogu   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Super coś dla mnie  ________________________________________________________ stefcia.pl
 www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Wszystko ładnie i pięknie!!!!Ale.......ja czekam na jakiś ciuszek w jakimś wesołym kolorze!!!!!Np.w czerwieni da radę?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Sus, rzeczywiście dobiłaś mnie tą dzianinką. Ciuszki bardzo fajne, ładnie uszyte, dzianina jako materiał daje dużo możliwości. Ale ja mam własną teorię na temat dzianin. Spróbujcie pójść do zawodowej krawcowej z takim materiałem ,aby coś uszyć. Na pewno będą trudności z ulokowaniem zamówienia. Zawodowa krawcowa lub krawiec rzadko podejmuje się szycia z dzianin, a wiem to z rozmów z koleżankami po fachu.
 Tak widać ten krawiecki światek jest ustawiony i dlatego ja niewiele szyję z dzianin, chociaż potwierdzam, że przy dobrym overlocku, takie szycie jest bez problemów. | |
| Świeżynek
  |  | 
| 
 Kurcze ale świetna ta bluzeczka i te kwiatuszki... bardzo mi się podoba   | 
166 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook