166 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Drapieżna ta sukienka i bardzo sexi!!!Podoba mi się bardzo. | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Super wzorek!! | |
| Administrator
  |  | 
| Dzięki dziewczyny   Na blogu zamieściłam zdjęcie na sobie. A dziś prezentuję narzutkę uszytą z miesiąc temu ale nie jakoś było okazji, żeby zrobić zdjęcia. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Świetna na wiosenne dni,bardzo mi się podoba i świetnie na tobie leży   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Fajne wdzianko   a poza tym jaka z Ciebie drobniutka kobietka  --- Ostatnio edytowane 2011-04-05 21:53:50 przez Magda --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Oooo,  a ja to wdzianko właśnie szyję z wełny parzonej i skończyć nie mogę (a w zasadzie nawet zacząć)  Fajne jest, ładnie na Tobie leży   ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
|  Dzięki dziewczyny  Taka narzutka to świetna i bardzo uniwersalna sprawa  Ależ jestem z niej zadowolona  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Piękny  kolor  tkaniny   a  reszta ...  cóż  rewelacyjna.
 Su - jesteś filigranowa niemal jak porcelanowa lalka. To komplement oczywiście.   --- Ostatnio edytowane 2011-04-06 22:26:46 przez Kora --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| piękna narzutka, pięknie uszyta. A ładnemu we wszystkim ładnie    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Fajnie leży narzutka i pasuje kolorem do barwy włosów. 
 Kiedyś coś szyłam z wełny parzonej, chyba wąską spódnicę. Pamiętam, że to się wogóle nie siepie i można nawet zrobić bez podszewki i podkładów np. w kurteczce. Z tego co się orientuję, to na pewno są dwa rodzaje wełny parzonej: jeden jest dość gruby, np. na płaszczyk zimowy ( i cena też jest wieksza, około 50 zł/mb), a drugi spotkałam w moim sklepiku. był znacznie delikatniejszy i kosztował jakieś 30 zł/mb. ________________________________________________________ | 
166 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook